Автор
Десислава Недева

8 причини Стрелецът да е най-добрият приятел, който някога сте имали

Зодия Стрелец е истински преследвач – той винаги търси познанието, истината, но преди всичко се стреми към забавление. Скучното ежедневие не му понася, така че със сигурност няма да се чудите какво да правите, ако имате Стрелец за верен приятел до себе си. Защото той е пълен с енергия, весел и спонтанен – винаги готов за подвизи.

Ако досега не сте имали приключения с представители на зодия Стрелец, вижте какво да очаквате. С тези 8 характеристики на зодията, ще се уверите, че той е перфектният приятел, който някога сте имали в живота си:

1. Забавлява се на всяка цена

Стрелецът е винаги в добро настроение и е готов да се впусне в поредното приключение, без да се замисли какви биха били последиците. Целта оправдава средствата, а неговата цел е само една – да избяга от скуката.



2. Човек на действието

Стрелецът се стреми към усъвършенстване и не е от хората, които лежат на стари лаври. Той не стои на едно място, а винаги е с поглед вперен в бъдещето. Постоянно търси начини да се развива и винаги включва и своите приятели в уравнението.

3. Не е повърхностен

Стрелецът се интересува от своите приятели, но не просто да попита как са или как е минал денят им. Той иска да ги опознае като личности, да достигне до дълбините на тяхната душевност и да разбере истинските мотиви, които стоят за действията им.



4. Непоправим оптимист

Стрелецът страда от хронично добро настроение. Дори когато се намира в затруднено положение, той никога не изпада в самосъжаление. Вместо това се амбицира още повече и търси начини да се справи със ситуацията. Когато приятелите му попаднат в беда, действа по аналогичен начин, предлагайки цялата си подкрепа и желание да помогне с каквото може.

5. Свободолюбив

Стрелецът обича да се наслаждава на своята свобода, както физически, така и психически. Волният полет на неговата душа е вдъхновяващ и заразен. Когато имате такъв човек за приятел, неговото присъствие постоянно ще ви напомня истинското значение на израза: „Прави, каквото искаш и както си поискаш“.



6. Винаги знае какво да каже

Името Стрелец не е случайно. Този човек винаги стреля право в целта, не само с дела, но и с думи. Той няма да увърта и да ви хвърля пясък в очите, а ще казва истината и само истината, дори когато не сте съвсем готови да я приемете.

7. Постоянно тества вашите граници

Стрелецът е истинско шило в торба. Той е провокатор от най-висока класа. Тъй като е непоправимо любопитен, ще се опита да изкопчи всичко от вас, като ви върти бавно на шиш, но помнете, че намеренията му са чисти. Нека си спомним, че единствената цел на Стрелеца е да достигне до същината на нещата, която да обогати и двама ви с новото познание.



8. Имат ключ за всяка врата

Както споменахме вече, Стрелецът не само знае какво да каже, но и какво да направи във всяка една ситуация. За него няма непокорени върхове и заключени врати. Каквото си е поставил за цел, той го е изпълнил. А вие можете само да гледате и да се учите от най-добрия.

Четете още: Петте зодии, които се стресират най-лесно