Автор
Антония Дамянова

Ако имате тази Таро аркана в датата си на раждане, вие сте създадени да завладеете света

Стереотипът "мястото на жената е в кухнята" отдавна е в миналото. Днес, за щастие, дамите са по-самостоятелни и незавасими, отколкото преди. Заедно с мъжете те управляват големи компании, завладяват Уолстрийт и печелят милиони, доказвайки, че и те го могат.

Някои от тях обаче са целунати от съдбата и могат да постигнат успех с лекота във всяка една област на живота – както в кариерата и бизнеса, така и в любовта. Дали и вие сте сред тях, може да проверите от посланията, закодирани в картите таро. Всички сме родени под покровителството на една или друга аркана. А тя от своя страна посочва ключовите ни качества. Как да разберете по-добре себе си и своето призвание, ни разкрива тарологът Олга Таропуаро.

Как да разберете целта, към която да насочите усилията и способностите си, с помощта на Таро

Картите могат да направят много, включително да дадат отговори на вълнуващи въпроси, свързани с любовта, професионалното израстване и бъдещето. А също и да разкрият силните и слабите страни на човек.

Картите Таро са мощен източник на информация за всички важни аспекти от живота ни

Думата аркан в превод значи тайна. Преведено на езика на колодата, Големите аркани съдържат информацията за всички събития, които определяме като важни, решаващи. В това число влизат не само събитията, но и размислите, емоциите и преживяванията около дадено събитие. Всеки един от нас е роден под покровителството на една или друга аркана. Големите аркани обикновено са 22 карти. Всяка има собствен оригинален дизайн и уникално име. Ако във вашата дата на раждане фигурира една от тези таро аркани, тогава вие сте създадени, за да завладеете света и да бъдете лидер.

1-ви или 23-ти. Аркана Магьосник



Родените на тези дати са покровителствани от магьосника ласо. Вие сте жена-калейдоскоп, улавяте всеки малък детайл от заобикалящия ви свят и го превръщате във великолепно творение. Отличавате се с висока интелигентност, индивидуалност, независимост, мощен сексуален темперамент. Вие сте ярък, харизматичен генератор на идеи. Изключителен мотиватор – владеете добре словото и способността да убеждавате.

6-ти или 28-ми. Аркана Влюбени

Родените на тези дати се отличават с творческата си природа. Вие сте привлекателни, магнетични, любящи и общителни. Притежавате забележителен чар, благодарение на което сте щастливи както в любовта, така и в приятелството. Такива жени имат обгръщаща енергия, лесно привличат мъжете.

13-ти. Аркана Смърт

Жена иноватор, трансформатор. От детството не можете да понасяте рутината, постоянно се стремите към нещо ново и развиващо се. Такива жени се наричат фатални. Те променят живота на другите хора и разрушават преобладаващите стереотипи и вярвания.

15-ти. Аркана Дявол

Жена материалист, кариерист, лидер. Тя е енергична, креативна, изпълнена с приключенски дух. Обичате богатството и шика. Ярка личност, привличате вниманието, имате необикновени качества. Такива жени често са наричани фатални съблазнителки.

19-ти. Аркана Слънце

Жена-слънце, вие излъчвате светлина. Където и да се появите, изпълвате околните със спокойствие, топлина и щастие. Буквално зареждате хората с енергия, поради което много от тях искат да са близо до вас, за да се насладят на лъчите на положителните ви вибрации. Артистични, харизматични, весели, интересни, многостранни, творчески натури. Често сте център на внимание и се превръщате в неформален лидер.

Ако не сте срещнали датата си на раждане в изброените Аркани, не се обезсърчавайте. Това означава, че сте предназначени за други не по-малко бляскави и вълнуващи житейски роли.

Четете още: Проверете кой е символът на душата ви според месеца, през който сте родени