Автор
Теодор Муховски

Проверете кой е символът на душата ви според месеца, през който сте родени

Съществуват много начини, чрез които душите ни отразяват нашите личности. Един от тях е чрез месеца ни на раждане. Вижте каква е вашата душа.

Януари - Дракон



Ако сте родени в първия месец от годината, това означава, че сте първенци, които хората обичат да следват и на които искат да подражават. Вие сте хора с потенциал, силна воля, решителност и сте готови да воювате за вашата независимост. Драконът показва, че сте избухливи, а това определено е проблем за вас, защото понякога не можете да се контролирате.

Февруари - Феникс



Вашата упоритост ви прави силни и издръжливи. Готови сте да спечелите всяка битка и не се плашите от нищо. Увереността ви дава криле и ви помага в живота

Март - Ин-Ян



Обичате да балансирате и можете да видите добрите и лошите страни у някого. Настроени сте положително към живота и затова искате да виждате само доброто в другите. По дипломатичен начин можете да решавате проблемите. Но трябва да бъдете нащрек с хора, които са токсични и искат да ви причинят лоши неща.

Април - Лъв



Родените през април са смели, дръзки и решителни. Обичат да поемат всякакъв вид предизвикателства, но винаги са лоялни към роднини и приятели. Те са готови на всичко, за да помогнат на най-близките си хора.

Май - Вълк



Не обичате да се бутате между шамарите и при възможност предпочитате да оставате сами. Ако някой заплаши близък ваш човек, вие сте склонни да го защитите с всички сили и средства.

Юни - Риба



Свободата и независимостта са едни от най-важните неща за родените през юни. Хората, родени през този месец не обичат да поемат отговорност и винаги предпочитат да се доверят на инстинктите си.

Юли - Огън



Огънят е символ на страстта и когато нещо е значимо за вас, вие винаги го следвате. Интензивният начин на живот ви привлича, вие се впускате смело в предизвикателствата. Недостатъкът ви е, че понякога не можете да контролирате тези желания и те могат да се превърнат в мания.

Август - Кон



Свободолюбиви и необуздани - това са двете думи, които ви характеризират напълно. Винаги сте готови за нови предизвикателства и приключения. Ако вярвате повече в себе си ще успеете да постигнете много в живота.

Септември - Цвете



Цветето е символ на красота, душевен мир и спокойствие. Хората, родени през септември имат с топло сърце и излъчват позитивни емоции. Те могат да успокоят всеки, който има някакъв проблем или трудност.

Октомври - Звезда



Харесва ви да давате положителен пример на останалите, защото сте целеустремени и успешни. Минусът е, че не ви остава време за себе си и се раздавате прекалено много.

Ноември - дърво

Обичате да "подслонявате" другите под вашата корона и да ги закриляте. готови сте да им се притечете на помощ и да им осигурите защита. Но често пъти пренебрегвате себе си.

Декември - Вода



Вашият характер е променлив. Един ден сте като бурно море, а друг като спокойно езеро. Когато има спорни ситуации, вие реагирате по различен начин. Обичате да се опълчвате срещу всичко, което ви е на пътя.



Четете още: Тези 4 зодии се развеждат най-често. Няма смисъл да се жените за тях