Ако сте Близнаци, името ви е Хърмаяни. Ако сте Водолей - Сабрина: Каква вещица сте според зодията

04 декември 2022 | 00:07
9937
0
Снимки: Instagram
0

Бившият ви е ядосал и само няколко минути след това котката е свършила работата си в обувките му. На работното място пък са му съобщили, че няма да получи бонус? Или сте мечтали за нова рокля и внезапно сте я получили като подарък? Ако сте преживели подобни странности и случки, поздравления – вие сте вещица! А астрологията ще ви каже точно каква е вашата магическа сила, основавайки се на някои прочути филми и книги за вещици.

Овен – Алената вещица от "Доктор Стрейндж в мултивселената на лудостта" 

Вие сте готови на всичко, за да сбъднете мечтата си. Верен приятел и воин, който защитава истината и не търпи лъжата. Желанието за идеален живот е вашата супер-сила, която притежавате до съвършенство.

Телец – Пайпър от "Чародейките" 

Неуморна вещица, която успешно съвместява работата с домакинството, отглеждането на децата и на всичкото отгоре винаги намира време за партньора си. Нейната супер сила е да бъде навсякъде и във всеки един момент, справяйки се безупречно с всяко едно предизвикателство.

Близнаци – Хърмаяни от "Хари Потър"

Желанието ви да учите и научавате нови неща е възхитително. Следователно вие сте интелектуална вещица! Привличат ви мъже с чувство за хумор и, разбира се, с добре поддържан външен вид. Винаги се притичате на помощ на приятели и решавате всеки труден проблем.

Рак – Изабел Бигълоу от "Вещицата"


Вие наистина искате да защитавате всеки. Притежавате пленяваща харизма. Умеете да убеждавате. Хората са готови да изпълнят всяко ваше желание, стига да ги помолите.

Лъв – Равена от "Снежанка и ловецът"

Не се нуждаете от атрибутите на кралица, за да накарате другите да разберат кои сте вие. А вие сте уверени, разумни и готови да поемете отговорност за всяко свое решение.  Притежавате изключителна вътрешна сила, която е способна да обезсили и най-големия ви враг.

Дева – Фийби от "Чародейките"

Готови сте да простите на всеки, който ви причини зло и това е вашата супер способност. А най-щастливи ви прави това, че човекът, на когото сте простили, се стреми да бъде по-добър и да ви спечели като приятел. Всъщност вие сте заобиколени от много приятели, защото с вас винаги е интересно.

Везни – Главната вещица от "Вещици"  

Какъв прекрасен и магнетичен стил има тази героиня! Красивите тоалети са вашата силна страна. Но в същото време вие имате изключителна интуиция за хората, умеете да виждате истинската стойност в тях – онова, което е скрито зад външната красота и фалшивия блясък. Затова всичко, което ви заобикаля, трябва да е истинско – и вещите, и хората. 

Скорпион – Огледалната кралица от "Братя Грим"

Никога не оставате незабелязани. Вашите думи остават в паметта и случайните пророчества винаги се сбъдват. Мъжете се влюбват във вас веднъж за цял живот.

Стрелец – Злодеида от "Господарката на злото"

Чиста и невинна на пръв поглед, вие бързо се превръщате в безжалостна магьосница, ако бъдете наранени. Радвате се на живота и обичате приключенията, но не дай си Боже нещо да се обърка, горко на всеки, който ви е разочаровал.

Козирог – Бялата кралица от "Хрониките на Нарния" 


Сдържани, предпазливи, способни да управлявате тълпата. Вие знаете точно какво искате и винаги давате страхотни съвети. Способността да решавате проблемите на други хора е вашият коз.

Водолей – Сабрина от "Сабрина, младата вещица"

Вашата по детски чиста душевност и жизнелюбие подкупват всички! Измисляте толкова много интересни неща, че другите винаги искат да общуват и да се забавляват с вас. Вие сте силни в създаването на проблеми и намирането намагически изход от тях.

Риби – Суки от "Вещиците от Истуик"

Ако наистина искате нещо, то ще се сбъдне. Обичате изкуството, децата, помагате на уязвимите и слабите, и често получавате признание за благородните си постъпки и постиженията си, без дори да сте търсели такова. Понякога сте толкова спокойни и лежерни, че давате вид на несериозни, но това е подвеждащо. Истината е, че умеете да пазите самообладание и в най-трудните ситуации и да намирате бързо и мъдро изход от тях.

Четете още: Зодиите, които мислят за секс постоянно и искат да го правят по няколко пъти на ден


Още по темата

Коментари

Добави Коментар

Най-четени