Автор
Антония Дамянова

Астролог и гадател на Таро посочват кога Меган и Хари се развеждат

Принц Хари и избраницата му Меган Маркъл са сред онези звездни двойки и кралски особи, които медии, астролози и гадатели отдавна се опитват да „разведат“.

Вече няколко години слуховете за развода на херцозите на Съсекс са на първите страници на таблоидните издания, но само толкова.

Всъщност малцина вярваха в силата на любовта между бунтарката Меган Маркъл и внука на британската кралица Елизабет II – принц Хари. Двамата се срещнаха през 2016 г. на среща на сляпо и оттогава са неразделни, отглеждат децата си и се наслаждават на свободата, след като се отказаха от кралските си правомощия.



Пътят им към олтара далеч не бе безметежен. Кралското семейство не прие толкова лесно новината, че член на високопоставената фамилия иска да сключи брак с американка, на всичкото отгоре и разведена. Тя не се вписваше в стандартите, но с упоритост Хари убеди баба си да подкрепи избора му.

За съжаление това не улесни Меган. В провокативно интервю с Опра Уинфри тя призна, че е обмисляла самоубийство, докато е била бременна със сина си Арчи. Неговото раждане също направи живота труден за херцозите на Съсекс. Дворецът се притесняваше, че бебето ще се роди с тъмен цвят на кожата

Преди три години двойката се измъкна от кралския "капан", но дали решението им тогава е оказало някаква полза за връзката им към ден днешен. Слуховете за предстоящ развод не спират.



Миналия ноември Колин Кембъл, биограф на кралското семейство, разбуни духовете. Тя каза следното: „Те имат големи проблеми. Наели са адвокати, защото отношенията им се влошават повече, отколкото предполагаме. И аз проверих тази информация, като разговарях с няколко души. Двойката е постигнала споразумение за развод, но се преструват, че все още са заедно. Според това, което чух, Хари е инициатор за раздялата. Той просто е осъзнал коя е тя."

Но засега това остава само слух. Въпреки че мнозина вече предричат коя ще бъде следващата „жертва“ на Меган.



Какъв ще е финалът в любовната история на Меган Маркъл и принц Хари? Астрологът Екатерина Маркони , отговаря на този въпрос пред Wday.ru.

Според хороскопа си принц Хари е зодия Дева. В неговата натална карта Луната е в Телец и това показва, че в живота той се нуждае от разумна и практична съпруга. Освен това позицията на Венера във Везни означава, че съпругата на Хари трябва да бъде спокойна, земна. И не става въпрос за Меган.



Тя е зодия Лъв, доминираща и властна жена. Вижда се, че Меган контролира ситуацията в съюза с Хари и го потиска в някои ситуации. Въпреки това Меган се фокусира върху партньорството и изграждането на силно семейство.

Според астролога знаците на Меган и Хари са съвместими до момента, в който между двамата започне да се появява напрежение. През следващите няколко години обаче феновете на двойката могат да се успокоят – не трябва да очакваме развод, смята астрологът. На този етап в двойката царува разбирателство и сърцето на Хари е все така под властта на Меган и нейното влияние.

„Хари по природа е любимец на жените, това се доказва от позицията на Венера във Везни. И ако влиянието на Меган над Хари отслабне и той от своя страна получи свобода, тогава това няма да доведе до нищо добро. Меган няма да може да търпи и да прости евентуалните лудории на Хари. За нея това ще бъде крайната точка в отношенията им”, отбелязва Маркони.

Гледачката на таро – Ирина Святскова, също е на мнение, че разрив на връзката между Хари и Меган би могъл да има, но той няма да е утре или вдругиден. Експертът обаче отбелязва, че е трудно бракът им да се нарече щастлив.

„Появиха се три главни карти: Правосъдието, Дяволът и Силата. В отношенията си роднините решават много, могат да оказват натиск върху вземането на решения, да манипулират задълженията. „Кралят пентакли“ и „Осмицата мечове“ предполагат, че съюзът между Меган и Хари ще продължи от съображения за логика, полза и отговорност.“

Каквито и прогнози да дават експертите, искаме да вярваме, че връзката на херцозите на Съсекс не е взаимноизгодна история и не е PR ход. Вярваме, че чувствата им са искрени и истински, което означава, че влюбените могат да се справят с всички трудности.

Четете още: Китайски хороскоп за 2023: Зодия Заек