Астролог разкри какво ще се случи с Меган и Хари в бъдеще

Меган и Хари - кралската двойка, за която светът вероятно никога няма да спре да говори. И ако днес те вече водят един по-спокоен живот, далеч от кралския двор, то със сигурност ни е любопитно къде ли ще бъдат те след някоя друга година. Дали ще се завърнат на Острова, или ще продължат да се борят като независими млади хора? Дали изобщо ще са заедно, или ще бъдат разделени от непреодолими различия? На тази въпроси успя да отговори астрологът Ина Лубимова, която се потруди да погледне в бъдещето на Меган и Хари според звездите.

Според астрологът към настоящия момент херцозите се чувстват добре в новата ситуация и помежду им няма конфликти. Ина е категорична, че те виждат един в друг най-правилния човек и любовта все още е жива помежду им, дори се е засилила с времето.

Хари е представител на зодия Дева, а Меган е типична Лъвица. Той държи на семейния уют и стабилните любовни отношения, докато тя обожава вниманието и медийния шум около себе си. Меган е интровертна личност, която обича да помага на другите и харесва фокусът да бъде върху нея, но запазва личните си емоции за себе си. Също така тя не се поддава толкова на чувствата, колкото на логиката и факторите, които определят дали човекът до нея е подходящ. И ето, че днес тя се радва на своя принц на бял кон, за когото винаги е мечтала.

Хари от своя страна имаше нужда точно от силна дама като Меган, която да притежава лидерски качества и да оценява делата му, свързани с военната служба и благотворителността. Според наталната му карта той ще продължи заниманията с екология, а любимата му ще продължава да го подкрепя в тази посока. Както добре знаем и двамата са страстни привърженици на идеята за спасяването на Земята и са силно притеснени от климатичните промени.

Ина издава, че Меган и Хари няма да имат сериозни конфликти в близко бъдеще. И все пак, отношенията им няма да бъдат вечно толкова гладки и розови. Всъщност, самият Хари ще направи опит да промени някои качества в Меган, но тя ще се противопостави на това. А колкото до бъдещето на херцогинята - тя ще се захване с активна благотворителна дейност и ще продължава да подкрепя образованието и туризма.

Според астролога Ина Лубимова Хари и Меган са предприели най-важната стъпка в живота си, а именно откъсването от кралското семейство, в най-подходящия момент, заради което ще постигнат много успехи.

Четете още: 10 неща, които не знаете за мъжете зодия Рак