Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Август носи много възможности и романтични емоции на Раците

Скъпи Раци, месец август може да ви даде много, дори и в работата, при условие че направите крачка напред, раздвижите водите и създадете възможностите и целите, които искате да постигнете за себе си.

Искате да намалите темпото, но в момента това е невъзможно, защото имате нови бизнес приоритети. Периодът е благоприятен за изучаване на чужди езици и като цяло за пътуване в чужбина.

Марс, преминаващ през Телец, е наистина положителен транзит за вашия знак, който до 20 август ще преминава през по-спокоен и градивен период. Ще имате голямо желание да правите, да участвате, да научавате нови неща.

Безсмислено е да стоите в увиснали и затънали в ситуации, които не водят до никъде. С Юпитер във вашия 10 дом (статус, кариера) е време да предизвикате себе си с нови цели и по-широки перспективи, но тъй като планетата започна своето годишно ретроградно движение и може да ви направи малко по-несигурни какво да правите.

Следете внимателно какво се случва в края на месеца, защото в някои случаи може да имате нещо или да станете свидетели на събитие с незначителен облик, но което ще отвори пътя за поредица от верижни събития.

Венера транзитира във вашия знак (до 11 август), имате високо уважавана астрална подкрепа: можете да разчитате на чувствата на любов и приятелство, които ще можете да изразите в най-голяма степен и също така няма да останат незабелязани.

Пред обвързаните във връзка хора е месец, в който ще правят планове за бъдещето с партньора си, ще мечтаете за покупка на недвижим имот, разширяване на семейството, брак, ако още нямате. Свободните представители на знака ще имат възможност да влязат във връзка, която ще бъде изключително романтична.

Четете още: Скъпи Близнаци, август е щастливо време за вас!