Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Скъпи Близнаци, август е щастливо време за вас!

Скъпи Близнаци, август е щастливо време за много от вас, които благодарение на подкрепата на Юпитер и Марс, се насочват към различни стимулиращи възможности и перспективи. Въпреки това, с ретрограден Сатурн в девети дом, е възможно обучението и личните или работните пътувания да бъдат особено трудни: но може точно едно от тези преживявания да бележи истинска промяна във вашата житейска философия, в начина ви на светоусещане.

Сатурн е планетата на мъдростта, зрелостта и предизвикателствата, винаги има какво да научите от него. Предизвикателството, на което планетата подлага много Близнаци, може да бъде необходимостта от развитие на по-практичен и конкретен начин на мислене. Няма съмнение, че хората от вашия зодиакален знак се отличават със своята голяма адаптивност, бърза и блестяща интелигентност, но пред събитията от живота често се изправяте с малко невнимание, без да разбирате неговите уроци.

Опитайте се да разберете важността на грешките, за да можете да се поучите от тях. В много случаи ще става въпрос за преразглеждане или консолидиране на някои от вашите идеали, моралната рамка, върху която изграждате вашите лични или професионални отношения, кариера и живот като цяло.

Марс в Телец е до 20 август, като се позиционира в дванадесетия ви дом, което не му е особено приятно. През това време ще трябва да внимавате да не се сблъсквате с различни ситуации неподходящо. Защото в тази позиция запазвате борбеността си, но е склонен да ви обърне в грешна посока, например към загубена кауза. Затова този период от месеца изглежда по-подходящ за интроспекция, полезна да направите по-задълбочено проучване на приоритетите си и да разберете дали все още има ограничаващи вярвания, вкоренени в несъзнаваното, които могат да ви ограничават.

В любовта ще преминете през възходи и падения, ще изпитате смесица от разнообразни чувства.

Четете още: Скъпи Телци, август ви носи любов