Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Близнаци, идеите ви се реализират през август. Приятни изненади ви очакват в любовта!

Скъпи Близнаци, август ще бъде добър месец за вас. Време е да станете по-активни и да се възползвате максимално от вътрешните си сили. Настроението във всяка важна област от живота ви ще бъде положително и това ще ви помогне да преодолеете препятствията и да избегнете капани, които могат да се превърнат в неуспехи.

Това, от което се нуждаете, е да използвате енергията си по правилния начин, насърчавайки личните си планове повече, отколкото обикновено. Идеите и плановете, които са съществували само във вашия ум, сега ще започнат да стават реални.

В личния си живот не позволявайте на другите да се възползват от вашата толерантност и сложете край на някои трудни ситуации. В емоционален план отношенията на някои Близнаци са станали по-сложни и студени. Въпреки че ви е трудно да се разделите от хората, на някои контакти времето просто е изтекло.

В любовния си живот ще намерите начин да разрешите проблем, който е оказал значително въздействие. Вече можете да установите необходимите контакти и разговори, които да обърнат нещата във ваша полза. Ако имате връзка, вземете под внимание сигналите, изпратени от партньора ви, и не пренебрегвайте неговите нужди.

Връзката ви с партньора ви е на път да влезе в по-еротичен етап. Общите ви желания и амбиции ще ви напомнят за причината да сте заедно през всичките тези години и любовта ви да се възроди.

Вашите страсти внезапно ще се разпалят, както и желанието да изпитате промени на емоционалния план. Трябва обаче да се отбележи, че този период не носи никакви сериозни връзки, а само приключения и забавления. Всъщност точно това, което в момента ви липсва.

Четете още: Телци, август ви носи нова красива любов