Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Близнаци, внимавайте да не се отклоните от пътя си или да не загубите контрол над всичко

Скъпи Близнаци, през декември ще имате своите много хубави моменти и вашите удоволствия, но също така ще има и други, които няма да ви харесат! Обикновено сте неизтощими, когато става въпрос за социални ситуации, но този месец ще се почувствате малко по-сдържани. Внимавайте да не се отклоните от пътя си или да не загубите контрол над всичко.

В деловата сфера началото на месеца ще донесе забавяне в завършването на някои започнати работи. Някои от вас може да имат чувството, че колегите ви заговорничат и че зад гърба ви се случва нещо неприятно или пък че другите ви заблуждават и подвеждат. Това може да е вярно, а може и да не е, така че съветът е да помислите добре, преди да реагирате.

Този месец вие ще се борите с много вътрешни демони и ще се изправите пред своите скрити и потиснати страхове. Имате силата, енергията и смелостта да го направите сега.

Енергийната планета Марс продължава да бъде във вашия знак през целия месец, поради което от него ще получавате много енергия, смелост и предприемчив дух.

Меркурий ще ви посочва много добри възможности в цялата област на комуникация. Слънцето до 22 декември ще е в опозиция на вашето, а това означава, че в този период трябва да намирате време и да си почивате повече, защото не винаги ще сте достатъчно производителни.

Венера през първата десетдневка на месеца е в противоположния знак Стрелец, поради което възниква опозиция и това означава, че ще трябва да се обърне по-голямо внимание в областта на отношенията. Комуникацията понякога ще бъде проблем за заетите представители на този знак. Ще възникват недоразумения, заради които ще избухвате в гняв. Ще изпаднете във фази на нацупеност и инат и ще се противопоставяте един на друг. С течение на времето обаче пламъкът на любовта ще се разгаря все повече и особено ако сте сами, определено ще имате своите "епични" моменти, които ще бъдат незабравими.

Четете още: Свекървите от тези знаци са истинско предизвикателство!