Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Близнаци, юни ви носи успехи в кариерата и изпитания в любовта

Скъпи Близнаци, пригответе се през месец юни да се заемете сериозно с почти всичко важно. Има много причини, които изискват повече благоразумие и предпазливост от ваша страна. Готови ли сте за нови ангажименти?

На някои от вас ще бъде предложена по-висока роля (длъжност) в службата. От друга страна, някой друг може да ви предложи по-значима работа от тази, която сте вършили досега.

От професионална гледна точка ви се препоръчва да бъдете много предпазливи във всичко, свързано с работата ви, тъй като ретроградността на Плутон може да засили нещата по негативен начин. Не е време за радикални решения, особено след средата на месеца. Освен това работоспособността ви ще намалее и отношението ви към задачите и отговорностите ще бъде по-безгрижно.

Вашата многоизмерна личност понякога може да ви накара да се самосаботирате. Старайте се да поддържате връзка с реалността, за да не позволите на важни подробности или шансове да се изплъзнат през пръстите ви. Въпреки че парите обикновено не са централен елемент в живота ви, спокойствието, което те предлагат, не бива да се подценява, тъй като може да се отворят нови възможности.

Ако сте имали някакви оплаквания и разочарования, сега е моментът да ги оставите зад гърба си, да спрете да губите време да се обвинявате за това, което не сте направили както трябва, а да се съсредоточите върху намирането на правилна тактика за бъдещето. Какъвто и план да направите сега, има добри шансове за успех.

В любовния план ще бъдете подложени на доста изпитания през този период, тъй като Пълнолунието се формира именно в сектора на партньорството. В личния ви живот възниква малко напрежение, но няма да е проблем да го разрешите, предвид енергията, която имате! Животът не винаги е слънчева светлина и рози и е време да осъзнаете това.

Четете още: Телци, през юни ще се радвате на любов и благополучие