Мъжете трябва да полагат много усилия, за да спечелят една жена. Но с тези женски зодии мъжките усилия понякога продължават цял месец, а дори и повече време. Силният пол трябва да положи неимоверни усилия, за да предразположи жената и да я спечели.
Време е да научите кои са 5-те женски зодии, които са най-недостъпните за мачовците.

Козирог

На външен вид тази зодия изглежда егоистична и студенокръвна. Жените Козирози предпочитат да имат до себе си по-големи мъже, защото търсят увереност и сигурност. Те не обичат празните приказки и ненужните флиртове. За да се спечели сърцето на тази земна зодия са нужни повечко усилия и упоритост от силния пол. Жената Козирог може да прикрива чувствата си дълго време и ако мъжът я е наранил, тя няма да му го признае веднага, но и няма да забрави никога. Тази зодия не е открита, таи в себе си емоциите и чувствата си. Ако обаче злоупотребявате с търпението им, Козирозите могат много да се разлютят и да си кажат всичко, когато най-малко очаквате.



Лъв

Представителките на Лъв не са лесни за превземане. Те знаят колко струват, смятат се за кралици и никога не се задоволяват с малко. Не търпят критики и мразят да бъдат лъгани. За да се спечели сърцето на тази борбена зодия, мъжът трябва да вложи особено старание и постоянно да ѝ се обръща внимание. Дългото ухажване е задължително, в противен случай Лъвицата може да загуби интерес към него. Ако все пак жената реши да съблазнява мъжа, тя ще го постигне, независимо какво ще ѝ струва това.



Дева

Девите винаги внимават в любовта. Те преценяват даден мъж, преди да се забъркат с него. Тази земна зодия обича всичко да е под неин контрол, затова първо ще си зададе въпроса дали иска да има връзка с мъжа, който я ухажва. Представителите на силния пол трябва много да се постараят, за да разтопят леденото ѝ сърце и да я спечелят. Ще им бъде доста трудно, защото ще се наложи да се потрудят доста, докато докажат чувствата си.



Риби

Рибите са наясно какво искат, но винаги мечтаят твърде много. Те си представят прекрасен принц на бял кон и затова изискванията им към мъжете са огромни. Често се разочароват, когато не стане така, както искат. За Рибите е важно мъжът да ги обгражда с внимание, да ги изслушва, да се интересува от това, което правят и да се грижи за тях. Чак тогава могат да се отпуснат и да се насладят на връзката.

Водолей

Това е общителна зодия, но трудно отваря душата си, когато става дума за чувства. Водолеите са шантави и лесно могат да излязат с някого на първа среща. Но след това започват трудностите - на мъжете ще им е трудно да разгадават какво чувстват и често пъти са в задънена улица. Трябва да проявяват упоритост, за да спечелят сърцето им.

Четете още: Най-лошите и най-добрите свекърви според зодиака