Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Декември носи флирт и нови запознанства на Водолеите

Време е да ви запознаем с хороскопа за месец декември за представителите на зодия Водолей. Марс се намира в дома на кариерата и социалното положение и от една страна ще ви донесе добри шансове, от друга – ще възпрепятства изпълнението на задълженията ви, ще се появяват пречки, може да донесе скарване с началника или натиск от негова страна.

Слънчевото затъмнение на 26 декември ще окаже влияние върху вашия професионален живот, тъй като Луната управлява шестия ви дом (здраве и работа). Значителен период в професионалния ви живот може да приключи и да отвори място за прекрасни нови перспективи. Това затъмнение се случва близо до Юпитер, което означава, че ще трябва да изясните отношенията с хората, с които работите, и да сте внимателни с проектите, задачите или делата, в които ще влезете. Трябва да внимавате с кого си партнирате, когато става въпрос за материални активи, взаимни проекти и инвестиции.

Слънцето (управител на 7-я ви дом на брака и отношенията) до 21 декември ще пребивава в сектора на приятелите и социалните групи, а от 9 декември се присъединява и Меркурий (управител на 5-я ви дом на любовта, флирта и приключенията), което благоприятства вашият социален живот и ще ви носи добри обстоятелства.

Можете да работите успешно върху настоящата си връзка или да започнете нова. Общуване с приятели, посещение на мероприятия ще ви донесат шанс за нови запознанства. Бъдете разумни обаче и не действайте импулсивно. Не е изключено също така любимият ви човек да има здравословни проблеми или да премине през труден период.

От друга страна, влизането на Венера във Водолей на 20 декември ще засили прелестите на Водолеите. Този транзит е отличен съюзник, както за романтични подходи, така и за представяне на вашите идеи пред групи или потенциални инвеститори.

Четете още: Тайна и опасна любов за Козирога през декември