Автор
Десислава Недева

Тези 3 зодии ще се влюбят до полуда през декември

Иска ли ви се да се влюбите отново? Или сте толкова разочаровани след последната провалена връзка, че нямате никакво желание да се занимавате с такива неща?

Без значение какво искате или не, вероятността да се влюбите безнадеждно през месец декември, е особено висока, най-вече за представителите на тези 3 зодиакални знаци. Ако случайно и вие сте една от тях, по-добре за вас ще бъде да сте подготвени за това, което предстои да ви се случи в любовта. Настъпва моментът, в който можете да си позволите да поемете рискове и да очаквате най-романтичните моменти, за които цял живот сте мечтали да изживеете.

Телец

На инатливия, но любвеобвилен Телец ще му бъде предоставена уникалната възможност да се влюби в мъжа на своите мечти, но от перспективата на своя предишен опит, на него ще му се струва, че всичко това е някакъв капан, от който трябва да се пази. Ако вие сте представител на тази зодия, то очаквайте през месец декември да срещнете нов човек в своя живот, който ще ви накара да се чувствате спокойни и сигурни за бъдещето си. Вие винаги сте търсили някого, с когото да споделяте еднакви ценности за света и ето, че той най-после ще се появи пред вас от плът и кръв. Но най-хубавото е, че колкото и да се дърпате в началото и да изграждате стени около себе си, той ще иска да остане до вас завинаги и ще ви го демонстрира по най-очарователния и романтичен начин. Тази среща ще ви докосне дълбоко и ще ви промени малко, но в добра посока. Тогава ще разберете, че има хора, с които просто ни е писано да бъдем заедно и всичко става лесно, като на шега.



Водолей

Представителите на зодия Водолей вероятно са били доста заети през последните месеци да се грижат за останалите и удовлетворяването на техните нужди и капризи. Едва ли са имали и особено много възможности да се запознаят с нови хора. Е, месец декември ви носи това така необходимо време за самите себе си, в което да обърнете внимание на нещата, които ви правят щастливи и ви зареждат с положителна енергия. Едно от тези неща със сигурност е любовта, която напоследък сякаш само минава покрай вас, без да успее да ви докосне. Но този път късметът няма да ви подмине и вие ще се потопите в море от блаженство, топлина, романтика и искрена обич в този мразовит, но светъл месец от годината. Всъщност на представителите на зодия Водолей никога не са им липсвали ухажори и почитатели, но задълбочените връзки не са сред техните топ приоритети. И все пак, месец декември ще ви срещне с много хора, а с някои от тях ще почувствате мигновено привличане, сякаш се познавате от векове насам. Ето там ще се зароди искрената и истинска любов, за която до момента само сте чели в любовните романи.



Скорпион

Страстните Скорпиони ще изживеят един зашеметяващ месец декември, който ще помнят може би цял живот. Той може буквално да преобърне живота им. Ако сте представител на тази темпераментна зодия, то вие определено ще сте един от късметлиите, които ще успеят да открият своята сродна душа. Всъщност периодът ще бъде силно наситен с множество приключения и забавни истории, което е предпоставка за привличане на нови кандидати за вашето сърце. Приповдигнатото настроение, в което се намирате и срещата ви с нови хора ще ви даде уникалната възможност да срещнете човек, който веднага ще се открои като по-специален от останалите. Срещата ще бъде случайна, дори банална, като например непринуден разговор с непознат в супермаркета, но развоят на събитията ще бележи живота ви завинаги. Искрата помежду ви ще пламне веднага и въпреки турбулентната връзка, която ще се развие за броени дни, бъдещето ѝ съвсем няма да бъде толкова краткосрочно, колкото на вас ще ви изглежда.

Четете още: Меркурий навлиза в Стрелец и носи късмет на тези 5 зодии