Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Деви, юли ви носи промени и романтични емоции

Скъпи Деви, хороскопът ви за юли предвещава желани и нежелани промени. Това е времето за коригиране на някои от плановете, тъй като много от целите ви ще изискват промени под влиянието на обстоятелствата. Освен това негативното въздействие на планетите върху представителите на вашия знак е сведено до минимум и се среща само в определени дни.

Имате много проекти в ума си и голяма решимост да ги осъществите. Време е да коригирате плановете и стратегиите си, за да извлечете максимума от играта. Ако се стремите да се освободите от определени предишни ограничения, за да реализирате своите проекти, заложете на първите две седмици, за да начертаете основните линии.

Вие получавате подкрепа във вашите инициативи, но избягвайте да се впускате с главата напред в края на месеца. Успехът в бизнеса ще съпътства само онези хора, които ще могат разумно да оценят ситуацията. Само неувереността в себе си, пасивността и отказът от участие могат да попречат на успеха.

Трябва да помните, че здравето е много важен аспект от живота. Избягвайте преумората, нервния стрес и всякакви разногласия и ако е възможно поддържайте добро настроение. Проявявайте повече сдържаност. Опитайте се да ограничите жаждата за доминиране над другите, особено над любимия човек. Отдихът сред природата ще възстанови силите ви. Масажът и водните процедури ще ви помогнат да облекчите натрупаното напрежение.

Юли може да бъде изключително благоприятен период от гледна точка на романтичните отношения. През втората част на месеца, след 17 юли, повече вероятни са да се създадат платонични отношения, причината за което са тригоните на Меркурий с Нептун и Юпитер - символ на романтични и възвишени отношения. Обвързаните Деви да избягват да започват дребни битови кавги.

Четете още: Лъвове, ето как да откриете нова любов през юли