Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Деви, звездите ви обещават благополучие и късмет през февруари

Скъпи Деви, през първите две седмици на февруари може да се сблъскате с някои предизвикателства, но е важно да останете верни на принципите си. Ще имате нужда от максимум енергия, защото може да възникне извънредна ситуация на работното място. Не се притеснявайте, ще решите всичко наистина майсторски.

Работните задължения, отговорности и работата, която трябва да свършите незабавно, ще ви занимават доста и може да придобият известна степен на трудност. Някои нови проблеми, свързани с работата, както и някои нови отговорности вероятно ще се появят през този месец. Ако трябва да подпишете договор или да вземете важно решение, не бързайте: „три пъти премерете, веднъж отрежете“.

Важно е да имате търпение и поради възможни недоразумения с най-близките си колеги. Нещата, които ви изтощават, трябва да бъдат премахнати от живота ви. Най-вече обаче това е вашата вътрешна битка с вътрешните ви демони, с която трябва да се справите.

През втората половина на февруари не е подходящо решаването на сериозни въпроси, особено финансови, затова ги отложете за по-добри времена. Не търсете сега бързи начини за успех, действайте последователно, енергично и самостоятелно.

Мнозина ще успеят да разкрият собствения си потенциал, така че звездите ви обещават благополучие и късмет в почти всички сфери на живота. Първата половина на февруари ви носи добро здраве, много физическа активност, а втората половина ви очаква спад в имунитета. Може да почувствате изтощение или умора. Възможни са проблеми с чувствителен стомах.

Повечето от вас имат усещането, че напоследък сякаш щастието ви избягва, че се срещате с погрешните хора и нямате успех. Това, от което имате нужда е още малко търпение.

Ще получите шанс, който не бива да пропуснете. Този период се приема като благоприятен за заетите Деви, които нямат нужда да променят нещо важно, наслаждават се и работят върху задълбочаването на красиви и стабилни партньорски отношения.

Четете още: Лъвове, през февруари очаквайте приятни новини