Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Девите през август: Щастливи моменти и много романтика!

Деви, ще изживеете много щастливи моменти през идващия месец август. Планетите ще ви подкрепят в много неща. Ще се опитате да правите по няколко неща наведнъж, но няма да ви е трудно, защото имате много енергия и искате да се покажете в най-добрата си светлина. Важно е да сте добре организирани и да не се отказвате, когато срещнете препятствие. Използвайте енергията на този период като перфектната възможност да пробиете множество бариери.

Избягвайте рисковете и се придържайте само към доказани и проверени методи. Квадратурата на Марс с Плутон на 13 август може да доведе до блокиране на сметка или до финансова загуба. Избягвайте да правите бизнес със съмнителни хора и да правите бизнес, за който не сте достатъчно квалифицирани, защото ще претърпите щети.

Слънцето и Меркурий ще направят тригон с Марс през втората десетдневка на август, с което ще ви осигурят подкрепа при решаването на трудности, ще бъдете по-добре организирани, по-находчиви и ходовете ви ще бъдат конструктивни. Вашите стремежи ще започнат да се сбъдват и усилията ви най-накрая ще се изплатят. Ще имате желание да учите нови неща. Може да имате тревоги или притеснения за човек, който ви е близък.

Вашето здраве ще бъде чувствително, поради което трябва да прекарвате повече време сред природата на чист въздух и да правите леки физически упражнения. Възможно е главоболие и свръхчувствителност към промените във времето. Старайте се да не сте нервни или свръхнапрегнати. Препоръчва се да отидете на спа или физиотерапия.
Квадратурата на Марс с Юпитер през първата десетдневка на август ще ви донесе кавги и конфликти с любимия човек.

Опозицията на Венера с Юпитер през третата десетдневка също ще доведе до увеличаване на разстоянието между вас и партньора ви, защото и двамата ще прекарвате повече време с приятели. Това ще предизвика емоционална студенина във връзката ви. Възможно е също някой от вас да проявява склонност да флиртува с други хора. Трябва да знаете: ако има раздори във връзката, тогава е време да се оправи ситуацията! Поемете контрола върху събитията, изгладете конфликта. Научите се да намирате разумни компромиси. Спомнете си какво е "езикът на любовта": подаръци, грижи, докосване, нежни думи. За щастие, ще можете да разрешите разногласията до края на месеца.

Август е добър месец за свободните представители на знака, ако сте в настроение за временни приключения. Не е препоръчително да очаквате много. Перспективите за любовта и романтиката са много по-добри през този период поради влиянието на Венера. Ще бъдете заобиколени от грижите и вниманието на противоположния пол. Афера с колега от работата не е изключена. Има вероятност да влезете в тайна връзка.

Четете още: Лъвове, август ще промени живота ви!