Автор
Десислава Недева

Ето ги 7-те най-щастливи знака от зодиака

Щастието е относително понятие и все пак можем да кажем, че човек, който винаги получава това, което иска или просто знае какво желае и как да го постигне, се смята за истински късметлия. Съществуват 7 зодии, които с лекота успяват да постигнат мечтите си, дали защото се познават прекалено добре или просто винаги се озовават на подходящото място с подходящите хора. Вижте кои са късметлиите на зодиака и дали вие сте един от тях:

Стрелец

Според астролозите, Стрелецът е най-късметлийската зодия, тъй като се управлява от планетата на просперитета и щастието, а именно Юпитер. На тях особено много им върви в хазартните игри, така че се снабдете поне с един Стрелец довечера, ако имате намерение да посетите някое казино.



Риби

Преди да бъдат открити Уран, Нептун и Плутон в Слънчевата система, древните астролози са смятали отново Юпитер за управител на зодия Риби. Ето защо той е друг късметлийски знак, който е орисан да бъде вечно щастлив и доволен от живота, който води. Поради артистичната им и обичлива натура, Рибите са предпочитана компания, така че се запасете с няколко приятели от тази зодия и никога повече няма да скучаете.

Телец

Телецът е надарен с особен късмет що се отнася до кариерното му развитие. Представителите на тази зодия са земни, трудолюбиви и отдадени на работата си, затова така им върви в изкачването на стълбицата на успеха. Разберете кой от вашите колеги е зодия Телец и се дръжте за него, той със сигурност ще ви отведе на правилното място.



Рак

Ракът е друга водна зодия, която се радва на късметлийската енергия на Юпитер, която се излизва щедро в живота ѝ. Според астролозите, колкото повече се осланя на чувствата и емоциите си, толкова по-успешна ще бъдат в делата си.

Овен

Овенът също е надарен с голям късмет, но той идва, само ако е изпълнено едно специално условие. Те трябва да бъдат честни и почтени с хората около себе си, в противен случай ще си навлекат гнева на звездите и щастието дълго време няма да ги споходи.



Лъв

Природните мъдрост, могъщество и сила на представителите на зодия Лъв са техният талисман в живота. Те са благословени с остър ум, харизматична осанка и приятна външност, което е сигурен знак, че успяват да вземат най-доброто от всяка една ситуация, в която попаднат.

Везни

Въпреки желанието и стремежа си към баланс във всяка една сфера от живота, Везните имат изключително турбулентен и разнообразен кармичен път. Те са ту горе в небесата, ти потъват в подземния свят, но едно е сигурно – когато щастието ги споходи, то е невероятно щедро към представителите на тази уникално артистична, хармонична и всестранно развита зодия.

Четете още: Новолунието във Везни ще влияе най-силно на тези 4 зодии