Автор
Десислава Недева

Новолунието във Везни ще влияе най-силно на тези 4 зодии

Този октомври е малко по-специален от останалите, тъй като ще има две Пълнолуния в рамките на един месец. А в средата на 31-дневния период ще се насладим на Новолунието във Везни, което ще се случи точно на 16-ти октомври и ще предизвика истински хаос в живота ни, тъй като е двойно негативно аспектирано от Марс, Уран и Плутон. Четирите зодии, които ще спомена по-долу ще усетят тази турбулентна енергия на по-личностно ниво. Тя ще разтърси света им и ще ги провокира да се променят, ако искат да оцелеят и да бъдат успешни личности. Вижте кои са те:

Овен

Объркването, което ще настъпи с идването на Новолунието във Везни, ще бъде новата реалност, в която Овните ще трябва да се адаптират да живеят. Зодия Везни е срещуположна по знак на Овена, а освен това Марс, който е ретрограден пребивава близо до Слънцето им от известно време насам. В комбинация тези две влияния създават емоционално напрежение във връзките им, което ще ескалира до конфликти и скандали с техните спътници в живота. Ако успеяте да намерят своя вътрешен мир, те ще се издигнат над драмата и ще започнат един нов цикъл на общуване със своя любим.



Рак

За Раците се очертава един наситен с емоции и събития 28-дневен период от време до следващото Новолуние. Ще искате буквално да се скриете от света, докато бурята премине. Всъщност идеята не е никак лоша, защото така или иначе, не е препоръчително да предприемате каквито и да е важни стъпки през следващите четири седмици. Разочарования няма да липсват както в работата, така и у дома и цялата тази турболентност ще предизвика изплуването на стари спомени и красиви моменти на щастие, които сте изпитвали в миналото, но сега ви причиняват единствено носталгия и душевно безпокойство. Бъдете откровени със себе си и приемете тези негативни емоции – изплачете мъката си, не се преструвайте, че сте по-коравосърдечни, отколкото всъщност сте. Само така ще можете да продължите напред, по-силни и по-уверени в себе си.




Везни

Тъй като самото Новолуние се случва в пределите на вашия знак, няма как да ви подмине неговата мощна и трансформираща енергия. Този период е изключително подходящ за личностно израстване, грандиозна промяна и ново начало във вашия живот. Използвайте момента, за да направите всичко онова, за което до сега не ви е достигала смелост – стартирайте нов проект, започнете нова работа, променете визията си. Единственото, което ще спечелите от тази дързост са само позитиви. Естествено, за да се преоткриете, първо трябва да преминете успешно през редица предизвикателства, което е нелека задача. Вие сте родени дипломати и балансьори, така че няма да ви е трудно да откриете своята вътрешна баланс хармония между нужди и желания.



Козирог

Напоследък ви се насъбра доста, Козирози, а това Новолуние ще хвърли светлина най-вече върху професионалната ви реализация. Има голяма вероятност да стартирате нов бизнес проект или да откриете своето признание и мечтаната работа. Пътят до това съвършенство обаче ще ви коства не малко усилия, лишения и моменти на самоанализ и детайлно планиране на следващата ви стъпка, за да бъде успешен вашият план. За съжаление, не само в работата, но и в личния ви живот ще се случват огромни промени и размествания на пластовете, но вие сякаш ще сте по-ангажирани с професионалните си занимания. Внимавайте да не неглижирате прекалено осезаемо проблемите у дома, за да не се наложи да си търсите нова квартира в края на месеца. За да излезете невредими от ситуацията, обмисляйте внимателно всеки следващ ход и останете отворени за нестандартни решения, които могат да имат неочаквано добър ефект върху връзката ви.

Четете още: Тези 3 зодии трябва добре да се подготвят за ретроградния Меркурий