Автор
Теодор Муховски

Годината на Черния воден заек ще донесе огромни премеждия на тези 6 зодии

Годината, която започна, е под знака на Черния воден заек. Под влияние на неговото покровителство, 2023 година ще бъде доста продуктивна и печеливша. Очакват се стабилни парични постъпления и относителна финансова стабилност.

За съжаление, това няма да се случи при всички зодии. 6 ще се сблъскат с известни трудности и неприятности. Личният им живот ще пострада най-много от всичко това. Ето кои ще са потърпевшите:

Близнаци

Близнаците са хора, които по принцип са по-разпилени и неорганизирани. Те обичат да се захващат с няколко неща едновременно, но често пъти не ги довършват. По този начин се лишават от потенциални печалби и имат проблеми в работата си.
Що се отнася до личния им живот, Близнаците ще имат известни ядове, защото ще предпочетат повече да работят, отколкото да отделят време и внимание за семейството си.



Козирог

Тази земна зодия трябва да е особено внимателна, когато е зад волана.
Възможно е да претърпят инцидент, който да им остави здравословни последствия. Затова е особено важно да са по-внимателни и да спазват изискванията за безопасност.
Козирозите трябва да ценят повече хората, които са им подали ръка в труден момент. Те не трябва да ги пренебрегват или да се карат с тях. Важно е да не си показват рогата пред всеки и да са по-сдържани, по този начин ще спечелят повече уважение от другите.



Водолей

Водолеите може да изпаднат в депресивно състояние вследствие на предателство от любим човек. Затова е нужно да променят своето отношение към другите. Ако решат да се захванат с нещо ново, има опасност това начинание да се провали. Всичко това ще ги демотивира и вместо да коригират нещата, те ще започнат да затъват все повече и повече. Затова е най-добре да играят на сигурно, без сериозни рискове.

Риби

Периодът на Рибите ще е изпълнен с изпитания и емоции. Трябва да докажат на всички, че имат сила да се справят с трудностите. Необходимо е да обърнат специално внимание на здравословното си състояние. Въпреки, че ще се стараят да са отдадени на работата си, Рибите ще срещнат проблеми, които могат да им костват здравето. Трябва да намерят време за почивка, защото преумората няма да доведе до нищо добро.
Нужно е внимателно да си преценят финансовите възможности и да не правят необмислени харчове или заеми, за да не си пропилеят парите напразно.



Лъв

Въпреки че винаги се стремят да бъдат лидери, Лъвовете ще трябва да отстъпят и през 2023 да минат в отбранителна позиция, ако това се налага.
Очакват ги финансови трудности, възможен фалит също не е изключен. За да не се случи това, Лъвовете трябва да преценят по-внимателно своите възможности и да не харчат необмислено спестяванията си. В личния им живот не е изключена любовна раздяла.

Стрелец

Промени в работата и личния живот вещае 2023 година на Стрелците. Може да им се наложи да си сменят работата, поради уволнение или несправяне със задачите. Ако имат общ бизнес с някого, Стрелците ги очакват противоречия и кавги с партньорите. Трябва да намерят компромис, ако искат нещата да продължат гладко както преди.

Възможно е да изпаднат в депресия, която да премине в апатия. От това състояние ще ги избавят верните им приятели, на които Стрелците ще разчитат.



Четете още: Ето как би реагирала всяка зодия, ако утре е последният ѝ ден на Земята