Автор
Ива Петрова

Хороскоп на красавиците: Рейтинг на привлекателността според асцедента

За да откриете как околните ви възприемат и до колко магнетична е силата на чара ви, вижте своя асцедент. Според астролозите асцедентът определя външния вид на човека и е публичното лице, което представлявате пред света.

12-то място: Асцедент в Овен

Асцедентът в Овен идва на този свят като искра, която разпалва пламък. Тези хора имат природната дарба да вълнуват хората и да ги подготвят за действие. С изгряващия Марс вие изглеждате млади, гъвкави, но властни. Имате ярки и привлекателни очи, както и приятен тен.

Овенът има волеви и изразени черти на лицето, обикновено се отличават с изпъкнала брадичка. Те са атлетични, със среден ръст и телосложение, с руса или червена коса, извити вежди, мургава кожа, мъжествено поведение за мъжете и динамично поведение за жените. Хората с асцедент в Овен е склонен към бърза походка и пъргави движения.
Външният вид на собствениците на асцендента в Овен е ексцентричен, често атлетичен и енергичен. Често има червени цветове в дрехите. В крайна сметка хората Овен не принадлежат към сдържания и скромен тип личности.

11-то място: Асцедент във Водолей

За изненада на мнозина обичате да прилагате усещането за стила на Кен или Барби към себе си, което е едновременно модерно и ексцентрично.
Стил: класически шик, сладък удобен, семпъл секси или еклектичен. Предпочитате различни цветове, но харесвате жълто и синьо.

Вашите маниери и походка обикновено са бързи и непредвидими. Поведението или облеклото често са необичайни, защото такива хора обичат да привличат вниманието на другите. По правило притежателите на асцендент във Водолей имат особено привлекателни черти на лицето.



10-то място: Асцедент в Дева

Знакът е известен със своя перфекционизъм, това се вижда по външния вид и стила. Вашият външен вид е известен с любовта си към спретнатостта и чистотата. Грижата към детайлите е причината да имате семпла и младежка красота. Такива хора живеят на принципа „по-малкото е повече“. Това се отнася за облекло, грим, аксесоари и прическа.
Стил: Изтънчен шик, градска мода, скромен или спортен външен вид. Момичетата с асцендент в Дева обичат бяло, лилаво, маслинено, тъмносиньо или цветове, които са естетични и приятни за окото.

Чертите на лицето на асцендента в Дева обикновено са малки и добре оформени, а тенът обикновено е светъл. Походката на такива дами е грациозна и плавна. Като цяло тези хора са много добре поддържани и представителни.

9-то място: Асцедент в Риби

Хората с асцедент в Риби се харесват от първи поглед от околните. Те впечатляват с чувствителността и нежността, която излъчват. Други ги възприемат като неземни и магнетични създания. Ако сте притежател на асцендент в Риби, излъчвате мекота и женственост. Нептуновата красота извира от вашите светли и мечтателни очи, както и от безгрижната и непокорна коса, развяваща се на вятъра.

Стил: винтидж мода, спортен, небрежен шик или небрежен бохо. Отиват ви светли цветове като бяло, кремаво, пастелни нюанси.

Момичетата с асцендент в Риби са относително малки и пропорционални. Големите мечтателни очи и дългите гъсти мигли също са често срещани при дамите с асцедент в Риби. Тези дами са склонни да бъдат срамежливи и тихи.



8-мо място: Асцендент в Близнаци

Малко хора могат да съчетават така хармонично качествата палавост и остър ум. Меркурий в асцендента прави външния ви вид не просто красива, а забележителен. Устните са ярки – дъгата на Купидон е вашата визитна картичка.

Стил: опростен, малко авангарден. Облеклото е ежедневно, понякога празнично, но момичетата с асцендент в Близнаци носят рокли по специален повод. Притежателите на този асцендент предпочитат ярки, но приятни цветове.

Поради изобилието от енергия и невъзможността да седи неподвижно, асцендентът в Близнаци обикновено е слаб и рядко има проблеми с теглото. Такова момиче обикновено ходи много бързо. Често жестикулира с ръце по време на разговор.

7-мо място: Асцендент в Скорпион

Асцендентът в Скорпион изглежда съблазнителен и доста кокетен. Когато Плутон в асцендента прави външния ви вид мистериозен. Изглеждате малко мрачни, най-вероятно имате излъчване на загрижен или тъжен човек.

Стил: Изтънчен и секси, гръндж, рокерски шик или удобен ежедневен. Подходящите за вас нюанси са в черно, червено и сиво. Отиват ви също и екзотични цветове и дрехи и аксесоари на животински щампи.

Най-забележимата характеристика на мъжете с асцедент в Скорпион са големите му проницателни очи. Чертите на лицето са остри, кожата може да е мазна или жълтеникава. Тялото обикновено е мускулесто, силно и набито. Дамите с този асцедент рядко показват емоции и обикновено имат фиксирано изражение на лицето си, което не изразява емоции.



6-то място: Асцедент в Телец

Представете си, че Телецът е перфектната домакиня за домашен коктейл. Тя ще ви покани в своя луксозен дом, ще подреди масата в кристални съдове и ще приготви камамбер, печен с боровинки и орехи.

Благодарение на присъствието на Венера в този асцендент вие притежавате квинтесенцията на красотата. И мъжете, и жените имат симетрични, изваяни лица и тела, независимо каква фигура и телосложение притежават.

Стил: буги бохо, фитнес или кънтри шик. Предпочитате земни цветове като маслина, кафяво, хвойна, сметана, горчица. Възходящият Телец обикновено дава солидно, силно тяло. Момиче с този асцендент е вероятно да е пълно в торса и склонно към наддаване на тегло поради любовта си към преяждането.

5-то място: Асцендент в Козирог

Със Сатурн в асцендента външният ви вид придобива зрял, сложен и мистериозен характер. Имате благородна осанка. В излъчването ви се долавя нещо нещо величествено и примамливо.

Стил: рокерски шик, удобен ежедневен, гръндж или изтънчен секси. Такава дама предпочита по-тъмни цветове като черно, синьо, хвойна, сиво.

Човек с асцендент в Козирог обикновено е строен. Момичетата с асцедент в Козирог обикновено са матова кожа и с малки остри черти. Те могат да изглеждат студени и недостъпни.

4-то място: Асцедент в Стрелец

Тези момичета са заобиколени от безгрижна енергия, която може да обезоръжи всеки. Юпитер в асцендента ви придава особено лъчезарен и сияещ вид, вие покорявате с ярка усмивка, големи очи и елегантен стил. Най-любимото ви занимание е ходенето. Вашите зъби и усмивка граничат със съвършенство.

Стил: спортен, streetwear, секси или елегантен бохо. Собственикът на асцендент в Стрелец предпочита нюанси на синьото и зеленото. Включително допълнителни цветове на портокал като праскова, корал или мармалад, както и всякакви земни цветове.

Лицето на такива дами обикновено е кръгло, с широка усмивка. Асцендентът Стрелец е склонен да бъде тромав и може да му липсва изящество. Той има величествени жестове и маниерите могат да бъдат преувеличени.

3-то място: Асцедент в Лъв

Това е въплъщение на звездното присъствие. Когато влезете в една стая, всички погледи се обръщат само към вас. И всичко това заради вашата вътрешна увереност. Може да са ви казвали, че „блестите различно“ и изглеждате различно от всички останали. И е истина. Днес сте с маратонки, бейзболна шапка и тениска. А утре в яркочервен топ или шикозен смокинг. И изглеждате невероятно във всяко облекло!

Стил: кутюр или небрежен шик. Не сте много придирчиви към цвета, въпреки че по-топлите цветове като червено, розово, златно, кафяво и бежово ви привличат.

Родените под асцедент в Лъв обикновено имат гъста коса, напомняща на лъвска грива. Такива дами също са склонни да имат големи глави и изпъкнали черти на лицето. Имат царствен характер, който изисква уважение и внимание Асцедентът в Лъв има преувеличени, драматични маниери, които са удоволствие за гледане.



2-ро място: Асцедент в Рак

Асцедентът в Рак открива, че за него е лесно да отвори сърцето си и това дава на другите рядката възможност да бъдат наистина уязвими.

Луната в асцендента ви придава мек и обаятелен външен вид. Жената има по-изявена женственост, докато мъжът има нежен, но добре поддържан вид.
Стил: бизнес небрежен, консервативен, спортен или изтънчен шик. Човек с асцендент Рак предпочита неутрални и студени пастелни цветове като сребристо, сиво, тъмносиньо, кремаво и лавандула.

Най-забележимата черта на асцендента в Рак е кръглото лице във формата на луна. Момичетата с асцендент в Рак са склонни към напълняване, особено в ханша. Краката на такива дами обикновено са къси и набити. Жената с асцедент в Рак изглежда много красива и заоблена, дори и когато е с леко наднормено тегло.

1-во място: Асцендент във Везни

Влиянието на Венера обикновено дарява мъжете с асценетн във Везни с красота и харизма. Момиче с такъв асцендент се отличава с особено красиви черти на лицето и тялото. Тя обаче е склонна да напълнява на средна възраст. Но маниерите на такива дами са почти винаги грациозни и плавни.

Родените под този асцедент имат симетрични черти на лицето и благородно и дръзко излъчване.

Стил: Улично облекло, небрежен шик или сладък комфорт. Обикновено предпочитат по-студени нюанси като тъмносиньо, лавандула, бяло, сиво и розово.

Четете още: Сексуална съвместимост между зодиакалите знаци