Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Интересни срещи и романтични преживявания за Девите през август

Скъпи Деви, през август нараства фазата ви на оптимизъм и увереност в живота. Философските, метафизичните или духовните въпроси трябва да придобият по-дълбоко измерение в ежедневието ви; гледайте на всичко това като на специална възможност. Идеите ви текат по-ясно и живо, вашето присъствие на духа очарова всички.

Марс в Телец до 20 август предлага повече енергия в работата, генериране на повече производителност, воля за изграждане с организация и планиране, без суетене. Теориите са безполезни, ако не се прилагат за постигане или промяна на нещо. Продължете напред с фокус и решителност. Ще имате повече увереност в себе си, вярвайки, че това, което правите, е най-доброто, което можете да направите.



Трудностите може да ви накарат да се почувствате немотивирани понякога, но това настроение ще премине бързо. Ще осъзнаете, че не можете да контролирате всичко и ще си позволите да живеете повече в настоящето и за мига. Умът ви ще бъде по-възприемчив към новото. Пазете се от прекомерни и ненужни разходи. Днешните удоволствия могат да бъдат утрешните главоболия.

Добър цикъл за здравни процедури, масажи, почивка и свободно време за възстановяване на жизнената ви енергия. Отличен месец за спокойна разходка или пътуване до нови дестинации. Новолунието в края на месеца във вашия знак носи моменти на интроспекция, оставяйки жизнената ви енергия фокусирана върху вътрешни или лични въпроси.

Това е период, в който може да срещнете страхотен приятел или много важен за вас човек. Месецът е от голямо значение за установяване на връзки и укрепване на отношенията.

В любовта ще се оставите да бъдете увлечени от вашите сексуални желания и инстинкти. Ще почувствате нужда да поправите връзката си. Ще бъдете по-отворени да говорите по теми, които преди сте смятали за табу. Вашият сексуален апетит ще бъде очевиден, както и вашата импулсивност. Така че, ако имате връзка, извлечете максимума от нея.



Четете още: Промени, нови запознанства и горещи страсти очакват Лъвовете през август