Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Промени, нови запознанства и горещи страсти очакват Лъвовете през август

Скъпи Лъвове, през месец август вие преживявате като цяло положителен период. Красивият тригон на Юпитер в Овен към вашето Слънце стопля родените през първата декада, отваря пътя към нови възможности. Разбира се, Сатурн и Уран са в труден аспект към Слънцето ви, играта не е лесна, но в сравнение с миналото пътят изглежда по-ясен.

Ще изпитвате неприязън към рутината и непоносимост към определени ограничения, които са започнали да нямат стойност за вас. Но също така може да бъде много полезно най-накрая да направите отлаганата промяна.

Марс, който е в знака Телец до 20 август, транзит сам по себе си не особено труден, но който може да окаже известен натиск върху живота ви, както в професионален план, така и в личен. Опитайте се да избягвате спорове, конфронтация с хора, които мислят различно от вас. Преодоляването им и сдобряването ще отнеме повече време. Възможно е най-близките ви отношения да претърпят някои незначителни реакции. Нищо сериозно, но е очевидно, че ще бъдете подтикнати да вземете някои решения, които сте оставили настрана, може би от страх да не направите грешка.

Обърнете внимание на начина, по който се държите с околните, защото в този период може да сте малко по-хладнокръвни, упорити, инатливи. Марс в Телец (фиксиран знак като вашия) може да затрудни приемането на тези понякога необходими компромиси, които се правят в отношенията в името на мира. Слагане на картите на масата може да ви помогне да се отървете от онези мисли, страхове, недоразумения, които са склонни да „замърсяват“ отношенията. Затова се възползвайте от този период, за да изясните романтичните си отношения и да преразгледате някои професионални цели, връзки или работни сътрудничества, които са били прекратени.

Месец на топлина и хармония. Много ще искате да се запознавате с нови хора, а времето ще е идеално. Това ще бъде период на голяма чувственост и сексуалност за представителите на този огнен знак. Ако имате партньор/ка, старайте се да не ги забравяте.

Четете още: Август носи много възможности и романтични емоции на Раците