Автор
Весела Георгиева

Истински късметлии: Нито една магия не лови тези 4 зодии

Според астролозите, само определени зодии могат да устоят на предизвикателството да се противопоставят на обещанията на врачки, магьосници и друго подобни личности. Според биоенерготерапевтът Галина Янко, представителите на четири зодии притежават изключително силно енергийно поле и могат да се справят с подобни психологически атаки.

Огненият Овен

Овните са толкова уверени в собственото си превъзходство над останалите хора, че не позволяват на никого да им внушава чужди мисли. Представителите на тази зодия могат да изключат мозъка си по всяко време и да придобият буквално непроницаем вид. А ако все пак реши да навлезе в личното им пространство, Овните смело тръгват с рогата напред.

Скептичната Дева

Девите са толкова скептични към различни гадания и предсказания, че можем дори да кажем, че имат изграден имунитет. А врачките и гадателите, които искат да спечелят доверието им, просто си губят времето. Девите подлагат всичко на щателен анализ, задават въпроси, съмняват във всичко.

Мистичният Скорпион

Най-тайнственият и мистичен знак на зодиака може по-скоро да хипнотизира другите. Скорпионите са толкова дебелокожи, че трудно някой може да им направи нещо енергийно. Те не се поддават на манипулации.



Рационалният Козирог

Той вярва само на неща, които може да пипне или види. Не е приятел на света на магиите и свръхестественото. Няма как да накарате Козирога да повярва на магия или друго нещо от този тип. Никога не губи почва под краката си.