Истински късметлии: Нито една магия не лови тези 4 зодии

25 май 2023 | 09:16
41428
4
unsplash, freepik
4

Според астролозите, само определени зодии могат да устоят на предизвикателството да се противопоставят на обещанията на врачки, магьосници и друго подобни личности. Според биоенерготерапевтът Галина Янко, представителите на четири зодии притежават изключително силно енергийно поле и могат да се справят с подобни психологически атаки.

Огненият Овен

Овните са толкова уверени в собственото си превъзходство над останалите хора, че не позволяват на никого да им внушава чужди мисли. Представителите на тази зодия могат да изключат мозъка си по всяко време и да придобият буквално непроницаем вид. А ако все пак реши да навлезе в личното им пространство, Овните смело тръгват с рогата напред.

Скептичната Дева

Девите са толкова скептични към различни гадания и предсказания, че можем дори да кажем, че имат изграден имунитет. А врачките и гадателите, които искат да спечелят доверието им, просто си губят времето. Девите подлагат всичко на щателен анализ, задават въпроси, съмняват във всичко.

Мистичният Скорпион

Най-тайнственият и мистичен знак на зодиака може по-скоро да хипнотизира другите. Скорпионите са толкова дебелокожи, че трудно някой може да им направи нещо енергийно. Те не се поддават на манипулации.Рационалният Козирог

Той вярва само на неща, които може да пипне или види. Не е приятел на света на магиите и свръхестественото. Няма как да накарате Козирога да повярва на магия или друго нещо от този тип. Никога не губи почва под краката си.


Още по темата

Коментари

4 Mnинтересно как разбрахте кой го лови и кой не
  26 май 2023 | 01:00 отговор
 

 
3
  25 май 2023 | 17:29 отговор
 

ЕЛАТЕ ДА СЕ ЗАБАВЛЯВАМЕ ЗАЕДНО С ФЕНТЪЗИ ИГРИТЕ В РАЗЛИЧНИ СПОРТОВЕ ПРОСТО МАХНЕТЕ СПЕЙСТОВЕТЕ, А И ДА СПЕЧЕЛЕТЕ НАГРАДИ И РЕАЛНА ВЪЗМОЖНОСТ ПРОСТО ДА СЕ СЪЗТЕЗАВАТЕ С ДРУГИ ХОРА С РЕАЛНИ СПОРТИ ИГРАЧИ И ТОВА МОЖЕ ДА ВИ ДОНЕСЕ ПАРИЧНА НАГРАДА ДОКАТО СЕ ЗАБАВЛЯВАТЕ КАТО СЕ ЗАБАВЛЯВАТЕ САМО ОНЛАЙН ПРОСТО МАХНЕТЕ РАЗСТОЯНИЕТО И ГО ВЪВЕДЕТЕ В ГУГЪЛ ТЪРСАЧКАТА БЕЗ ТЯХ ВЕЧЕ СЕМЕЙСТВО НА ДНЛ ФЕНТЪЗИ В СОЦИАЛНИТЕ МРЕЖИ Е ПОЧТИ 5900 ФЕНТЪЗИ ЛЮБИТЕЛИ! F A N T A S Y D N L N . F R E E . B G

 
2 Асан
  25 май 2023 | 11:11 отговор
 

Kurvi zbogom :)))

 
1 Весела Георгиева
  25 май 2023 | 10:07 отговор
 

имаш много миловидно изражение, за сметка на...

 
 
Бивш от МВР
25 май 2023 | 10:08

Близо 8 години в Системата на МВР, като Граничен полицай.

Добави Коментар

Най-четени