Знаем, че някои зодии са изкусни майстори в споровете и накрая винаги става това, което те са решили. Други пък бягат от противоречията, но отново знаят как да манипулриат опонента си, за да победят. Е, днес сме ви приготвили успешна рецепта как да разрешите скандал с всяка една зодия и виначи да сте печеливши в играта.

Овен

Овните палят бързо и затова най-доброто ви оръжие срещу тях ще бъде спокойствието. Не се поддавайте на адреналина им, защото накрая вие ще изгорите. Също така не забравяйте, че те чуват само онова, което искат да чуят, така че бъдете много над нещата, когато спорите с тях. Това е единственият начин да спечелите нещо от спора с Овен.

Телец

Тук трябва да демонстрирате, че имате по-голям инат от Телеца, което по принцип е почти невъзможно. Спорът с тази зодия е по-труден, отколкото с Овен, защото представителите ѝ умеят да контролират емоциите си и да постъпват рационално, дори и когато са извън кожата си. Тук тайната е да се движите с тяхното темпо и просто да оборвате аргументите им по възможно най-логичния начин. Покажете им, че имат недостатъци в мисленето си и победата ви е гарантирана.

Близнаци

Близнаците мислят бързо, освен това не обичат да се вглъбяват, в каквото и да е, колкото и важно да е то. Оставете ги да говорят, но давайте признаци, че ги слушате внимателно. Налага се да проявите търпение, защото те омекват, когато се почувстват разбрани и сами ще ви посочат недостатъците си, ако си изиграете картите достатъчно умно и спокойно.

Рак

Раците не са лесни опоненти, въпреки че не обичат споровете и трябва да знаете, че определено умеят да манипулират човека отсреща. Тук оръжието ви е да не се поддавате на тяхното привидно разбиране и да продължавате да следвате логиката си.

Лъв

Лъвовете водят спорове, като се палят бързо, изригват и след това внезапно млъкват. Тишината е най-силното им оръжие, след като са изсипали всички възможно недоволства върху вас и са успели да ви накарат да се чувствате виновни, дори и да не сте. Най-доброто, което можете да направите, за да ги надвиете, е да казвате малко, но това да ги провокира да говорят повече. Задавайте им въпроси и просто наблюдавайте реакцията им. Много скоро огънят ще утихне и вие ще спечелите.

Дева

Девите говорят малко, когато спорят и често не казват всичко, което им тежи. Те много добре премислят каква да е следващата им реплика и трудно ще изпуснат някоя случайна дума във въздуха. Затова когато спорите с Дева, слушайте внимателно и обърнете внимание какво НЕ казва представителят на тази зодия. Вникнете отвъд това, което чувате. Не е трудно, стига да следите мисълта им достатъчно внимателно.

Везни

Везните не са конфликтни личности и по принцип нямат голямо желание да спорят. В редките случаи, когато участват в скандал, е защото се чувстват неразбрани, а са уверени в правотата си и ще защитават тезата си докрай. Единственото, което можете да направите, е да оставите емоциите и просто да поразсъждавате заедно с тях, стигайки до решение, което удовлетворява и двете страни.

Скорпион

Както Овните, така и Скорпионите, изригват бързо при всеки спор. Разковничето да ги надвиете, отново е да запазите спокойствие и да ги провокирате с въпроси. Също така е добре да им подскажете за какво не се досещат или какво не знаят и това ще ви гарантира сигурна победа.

Стрелец

Стрелците са умни и никога не влизат в битка, за която не са сигурни, че ще спечелят. Вие обаче можете да ги надвиете, единствено ако успеете да ги изкарате от зоната им на комфорт и да тествате колко дълго ще успеят да удържат на собствените си теории. Много е лесно да ги сломите, стига да ги накарате сами да преценят, че понякога логиката им е абсолютно неуместна.

Козирог

Първо, ако имате спор с Козирог, ви пожелаваме успех. Тези хора са изключително премерени в това, което казват и убедени в правотата си, а също така и умеят да се защитават. Ако се опитате да оборите аргументите им, ще ви бъде изключително трудно, но успеете ли - ще се почувствате така, сякаш сте съборили огромна стена пред себе си. Най-важното, което трябва да запомните преди спор с Козирог, е да не бъдете емоционални, а да запазите спокойствие и просто да следвате логиката си.

Водолей

Често Водолеите успяват да скъсат връзката си с реалността и това ги прави изключително лесни за побеждаване във всеки спор. Най-лесният начин да ги накарате да се съгласят с вас, е ако разберете в какво и на кого вярват. Тогава ще имате безценно оръжие и ще можете да ги убедите в правотата си, като използвате примера на техните кумири.

Риби

Рибите също не обичат споровете и умеят да потушават огъня. Не забравяйте, че те са идеалисти и ако искате да победите, когато имате противоречие с тях, просто прибягвайте към факти от действителността, от всекидневието, които да ги приземят поне малко и да ги накара да погледнат през различна призма.

Четете още: Тайната рецепта за щастието на всяка зодия