Автор
Теодор Муховски

Как да разберете, че той няма чувства към вас според зодията

За съжаление фразата "скъсахме" в наше време звучи доста често. И в крайна сметка много проблеми могат да бъдат избегнати, ако предварително знаете как се държат зодиакалните знаци, когато чувствата вече не съществуват.

Овен

Представителите на Овен са прекалено праволинейни и честни. Те винаги казват в очите това, което мислят и го правят на момента. Същото се отнася и за взаимоотношенията.
Ако се интересувате от тази зодия, тя честно ще ви каже дали има интерес да е с вас. Ако Овенът не иска да бъдете заедно, дори няма да си губи времето да говори. Той се влюбва до уши, но ако пламъкът е угаснал, ще бъде верен на традициите си: директно ще ви каже, че чувствата вече не съществуват и цялата му външност ще го демонстрира.

Телец

Влюбеният мъж Телец ще направи всичко, за да ви спечели! Ще ви подарява подаръци, букети с цветя, ще разказва свежи вицове, за да ви разсмее. В случай че изведнъж изненадите станат по-малко, е време да се замислите. Или е решил, че вече сте негово притежание и може да си вземе почивка, или пламенността му е охладняла. Да разберете какво точно е в сърцето на Телеца, е достатъчно да се вгледате в очите му. Ако те все още горят, няма причина да се притеснявате, в противен случай си струва да имате едно наум.

Близнаци

Те са известни с отличната си интелигентност и интуиция. Обкръжението на Близнаците винаги е пълно с приятели, познати, другари. Хората са привлечени от тях като източник на вдъхновение и енергия, но приоритет на този знак винаги е любимият човек. Свободното време той се старае да прекарва с половинката си, със семейството. Ако любимият ви човек е започнал да закъснява на работа и да изчезва през почивните дни, значи нещо се е объркало. В случай че Близнаците са започнали да ви обръщат по-малко внимание и вече не се обаждат, уви, чувствата им са охладнели.



Рак

Този знак е брилянтен в пазенето на тайни. Приятелите, роднините и колегите се възползват от това: те охотно споделят с Рака откровения и сърдечни преживявания. Но това прекрасно качество има и обратна страна: ако Ракът е загубил интерес към вас, той никога няма да ви каже за това. Почти невъзможно е да се изтръгне истината от този зодиакален знак! Тук е важно да използвате интуицията си и да обръщате внимание на поведението им. Ако Ракът е спрял да се смее на шегите ви и да посяга към романтиката, има вероятност вече да не се интересува от вас.

Лъв

Гордият Лъв обича да е център на внимание и е изпълнен със самочувствие. По време на ухажването той подарява на половинката си подаръци. И не просто подаръци, а такива, че другите да се пръскат от завист, а родителите още дълго се чудят. В периода на раздяла Лъвът няма да прекрати рязко връзката, дори ще продължи да прави подаръци, само че по-малко значими от преди. И така, как да разберете дали чувствата са останали или са си отишли? Най-вероятно самият Лъв ще ви каже за това! Или ще проведете разговор на четири очи, или ще направите едва доловим намек от него.

Дева

Девите трудно признават, че не изпитват стари чувства. Първоначално ще им отнеме много време, за да обмислят ситуацията. Задълбочават се върху малките неща.
С много по-голяма вероятност Девата ще свърже въображението и ще започне да измисля невероятни оправдания, за да отмени или премести срещата. В крайна сметка на вас ще ви омръзне да слушате безкрайните трикове и оправдания и връзката просто ще се разпадне от самосебе си.



Везни

Името на зодиакалния знак говори само за себе си. Везните обичат хората, но не обичат тълпата, харесват общуването, но не винаги се стремят към него. Везните са изтъкани от противоречия. Така е и във взаимоотношенията: Те ще претеглят всичко и ще се питат дали чувствата наистина са охладнели.
А може би, напротив, ще обърнат още по-голямо внимание, за да скрият собствените си съмнения. Основното тук е да се вслушате в интуицията си или да се опитате да убедите партньора си, че греши и всичко може да се върне.

Скорпион

Да забележите мъж Скорпион в любовта няма да е трудно. Той е галантен, учтив и грижовен. Това ще продължи, докато е влюбен и вярва, че вие сте неговата единствена и неповторима. Щом ситуацията се промени, ще се промени и неговото отношение.

Какво е важно да имате предвид? Представителите на тези зодиакални знаци не обичат да признават недостатъците и грешките си. Скорпионът винаги има хитър план в запас, така че раздялата ще бъде по ваша вина, а не по негова. Бъдете готови и за този обрат.

Стрелец

Този огнен знак обича активния начин на живот и новите преживявания! Като втора половинка Стрелците също избират хора, които са ентусиазирани и страстни. След като чувствата се изчерпят, Стрелецът ще бъде честен за случилото се.

Той няма да си държи езика зад зъбите и да се опитва да скрие преживяванията си. И това не означава, че иска да нарани някого, просто такава е природата му.



Козирог

Козирозите принадлежат към земната стихия и стоят здраво стъпили на тази земя. Те трудно се объркват и определено имат план за действие. В живота представителите на този знак са сдържани, замислени и спокойни, а в периода на влюбване са склонни да прекарват цялото време заедно с избраника си.
Щом това желание изчезне, това означава, че и чувствата на Козирога са изчезнали. Той ще посвети повече време на работата, по-малко на вас. При раздяла той ще предпочете да разговаря лично и да обясни ситуацията.

Водолей

Представителите на този знак винаги са в търсене на нови преживявания. Те обичат романтиката и показват чувствата си с безкрайна нежност. Въпреки това, ако Водолеят е решил да бъде само приятел с вас, е безсмислено да очаквате нещо повече, той никога няма да премине границата.

Но ако е влюбен, тогава романтични срещи и изненади ще получите в изобилие. В случай че вълната от нечувана романтика свърши, тогава и чувствата му са охладнели.

Риби

Подобно на всички представители на водните знаци, на Рибите ще им бъде много трудно да ви кажат за загубата на интерес и избледнелите чувства. С далеч по-голямо удоволствие те ще измислят най-различни оправдания, само и само да не кажат истината.

Факт е, че те се чувстват много виновни и просто не могат да го преодолеят!



Четете още: Плутон влезе във Водолей: какво ни очаква през следващите 20 години?