Автор
Десислава Недева

Как реагират отделните зодии, когато са нещастни в любовта

Реакциите на някои зодии определено ще ви изненадат!

Овен

Ако имате връзка с представител на зодия Овен и усетите, че те лека-полека се опитват да ви изключат от ежедневните си занимания, това означава, че не са сигурни дали връзката ви се движи в правилната посока. Тъй като по принцип обичат да споделят всеки един детайл от своя живот с партньора си, проявата на прекалена самостоятелност не е добър знак за бъдещото на вашите любовни взаимоотношения.



Телец

Когато Телецът е неудовлетворен във връзката си, той проявява склонност да демонстрира точно обратното на това, което чувства. Ще качва снимки в социалните мрежи, на които изглеждате влюбени и щастливи. Затова ако излизате с представител на зодия Телец и той постепенно започне да афишира хармонията помежду ви, значи нещо не е съвсем както трябва.

Близнаци

Когато Близнаците имат проблеми във връзката, това рефлектира върху всеки един аспект от техния живот. Те нямат мотивация да работят, спират да се занимават с любимите си хобита и изобщо срещат затруднение в извършването на ежедневните си дейности. Това се случва, защото те инвестират изключително много време и внимание в изграждането на стабилни взаимоотношения.



Рак

Когато Ракът е нещастен в любовта, очаквайте всякакъв вид реакция, която обаче винаги ще бъде далеч от зрялото поведение. Ще се превърнат в най-тъжните, инфантилни и разглезени хора, които някога сте имали нещастието да срещнете. След това ще започне пасивно-агресивно отношение, случайно казани обидни думи, които целят единствено да ви уязвят.

Лъв

Лъвовете са изключително яростни и брутални в реакциите си, когато нещата между вас не вървят според техните очаквания. Те се превръщат в едни бойни и крайно агресивни същества, които използват всяка ваша реплика като повод за вдигане на грандиозен скандал. Със сигурност няма как да остане незабелязано тяхното недоволство.



Дева

Ще разпознаете нещастието на Девата, което се крие зад хиперактивно поведение и стартиране на нови хобита и занимания, с които да бъдат целодневно ангажирани. Те не желаят да се предават на отчаянието и се опитват да насочат вниманието си настрани от причините за тяхното недоволство. Ако забележите, че вашият приятел, който е зодия Дева, е започнал да ходи на фитнес и едновременно с това посещава кулинарна школа, значи имате повод за притеснение.

Везни

Ако усетят, че връзката им не върви според очакванията, Везните най-често реагират като се отдават напълно на своята работа. Те са непостоянни по природа и не могат да понесат чувството, че губят контрол над ситуацията, затова избират поприще, в което да владеят положението. Това се отразява изключително благотворна върху тяхната кариера, но не решава по никакъв начин проблемите им в любовта.



Скорпион

Скорпионите са хората с най-дълбок и интензивен характер, които имате честта да познавате. Когато не се чувстват щастливи в рамките на своята връзка, те започват да драматизират за всяка дреболия, която партньорът им направи не на място. Стават свръхемоционални и е по-добре да останат сами за известно време, за да не подлудят и вас с параноичните си реакции.

Стрелец

Когато Стрелците са ядосани, те нямат никакви задръжки да изразят своите емоции публично пред своя партньор. Те стават изключително раздразнителни и са склонни да проявяват пасивно-агресивно поведение като правят сцени за дреболии.



Козирог

Козирогът обича да контролира всеки аспект от своя живот и това негово желание придобива нездравословни размери, когато не се чувства щастлив във връзката си. Той ще приложи всякакви познати и непознати методи и технологии, с които да се опита да върне нещата в първоначалното им хармонично състояние. Ето защо трябва да знаете, че ако един Козирог се старае повече от обикновено да бъде перфектното гадже, значи нещо не е съвсем наред в мислите и чувствата му.

Водолей

Когато един Водолей е нещастен, особено в любовта, той се превръща в най-егоистичното създание на планетата, което някога сте виждали. Ако се чувства неудовлетворен от връзката си, той започва да се концентрира главно върху собствените си нужди, докато връзката не приключи по един естествен и необезпокояван начин. Той обаче няма да положи и капчица усилие в нейното спасяване.



Риби

Рибите изпадат в неловко положение, когато не се чувстват удовлетворени в личните си взаимоотношение, много по-бързо от останалите зодиакални знаци. Ето защо, веднага щом усетят дори лек дискомфорт от несподелената си любов, у тях се поражда непреодолимото желание да се освободят от всякакви ограничения, които им пречат да бъдат щастливи.

Четете още: Всяка зодия си има слаби страни, как да ги преодолеем?