Автор
Woman.bg

Как ще прекарат всички зодии заедно на Хелоуин

Днес е специален ден – този, в който всички дами от зодиака имат златния шанс да блеснат с истинската си същност и да проявят нечувана креативност. Нека видим как се е преобразила всяка една от тях и как ще протече нощта на Хелоуин.



Купонът е в къщата на г-жа Везни, защото тя настоява за голямо парти още от края на август. Седмици наред не спира да гледа филми на ужасите и е прегледала десетки клипчета в интернет за празничен грим. Вече знае, че ще се маскира като най-популярната личност за годината и ще се превърне в копие на Меган Маркъл. Все пак, г-жа Везни винаги е в крак с тенденциите и следи топ новините. Разбира се, преди да се приготви, тя е украсила къщата си с всевъзможни плашила, тикви, лампички, бонбони, мрежи, паяци и какво ли още не. Свещите са на всеки 5 см от пода, обстановката вече е налице. С присъщата за херцогинята на Съсекс широка усмивка и завидно спокойствие, г-жа Везни вече чака гостите.

View post on Instagram
 


Първа на вратата звъни г-жа Рак. Естествено, че не е сама, тя е с новото си гадже. Все пак, ако ще излиза от уютния си дом, нека поне да се забавлява, както обича. Двамата са маскирани като Батман и Жената котка. Носят бутилка шампанско и сладки, направени лично от г-жа Рак.

Минути по-късно идват Круела Девил и Лейди Гага или иначе казано, г-жа Овен и г-жа Лъв.

View post on Instagram
 

Те са секси, те са надменни и най-вече готови за парти. Буквално секунди след тях идва г-жа Дева, която се е преобразила като Одри Хепбърн в „Закуска в Тифани“. Захапала винтидж цигаре и носеща бутилка вино, няма как да е по-елегантна. Естествено, че е приготвила и пакет бонбони, трябва да е готова за децата, които ще чукат на вратата цяла вечер.

Купонът започва, когато идва палавата медицинска сестра, известна още като г-жа Близнаци. Още от вратата изпива два шота текила и започва да разказва вицове. Не всички оценяват хумора, но тя не спира да се залива от смях. Най-сериозна остава г-жа Дева, която е скандализирана от късата ѝ престилка, но г-жа Рак успява да смекчи ситуацията и вдига наздравица.

View post on Instagram
 


На вратата чакат г-жа Скорпион, г-жа Стрелец и г-жа Козирог, които са се маскирали като Мортиша Адамс (семейство Адамс), Денерис Таргариен („Игра на тронове“) и Червената шапчица. Купонът е в разгара си, г-жа Дева пуши нервно и прави малки промени в украсата, защото не ѝ се струва съвсем стилна. Г-жа Овен и г-жа Близнаци си разказват за последните забежки, г-жа Лъв и г-жа Стрелец не спират с наздравиците, докато г-жа Скорпион, г-жа Козирог и г-жа Везни обсъждат страшните филми, които са изгледали през последните седмици. В това време г-жа Рак и нейният Батман са се усамотили и никой не иска да знае точно какво правят, но със сигурност се забавляват.

Една нетърпелива секси ученичка звъни настойчиво на вратата.
Тя е г-жа Водолей, която е закъсняла, защото това е третият ѝ купон за вечерта. Вече е добре почерпена и е готова за същинската част на забавата – танците. Веднага след нея идват г-жа Риби, маскирана като Малката русалка и г-жа Телец, маскирана като Джесика Рабит. И чаровни, и фатални.

View post on Instagram
 


Всички се забавляват, г-жа Телец е в захлас от сладките, които г-жа Рак донесе по-рано, а г-жа Риби чака нервно на телефона онзи готин тип, който игнорира от две седмици да ѝ пише.
Омръзва ѝ, блокира го и час по-късно се осмелява да му изпрати съобщение, което е обмисляла още от сутринта. Някак си г-жа Лъв и г-жа Близнаци успяват да ѝ изтръгнат телефона от ръцете. В това време на вратата чукат деца, които очакват лакомства. Г-жа Везни е любезна домакиня и заедно с г-жа Дева им дават бонбони.

Нощта минава неусетно и всички си прекарват добре. Г-жа Рак и половинката ѝ си тръгват първи, нетърпеливи да се приберат вкъщи. Г-жа Овен, г-жа Стрелец, г-жа Лъв и г-жа Водолей си устройват среднощно караоке, като междувременно успяват да се скарат и те не знаят точно защо. Г-жа Козирог, г-жа Скорпион и г-жа Везни играят карти, г-жа Дева им дава акъл, а г-жа Телец и г-жа Риби разсъждават върху странната логика на мъжете.

Г-жа Везни заспива първа, уморена от почти 24-часовите си приготовления за Хелоуин, както и от приличното количество алкохол. Г-жа Овен и г-жа Стрелец си тръгват с песен на уста, а г-жа Лъв и г-жа Водолей са твърде почерпени, за да се приберат и остават да спят в стаята за гости. Г-жа Близнаци и г-жа Телец си уреждат среща, защото купон без мъже не е купон. Г-жа Риби отново се докопва до телефона си и провежда изтощително дълъг разговор с обекта на желанията си. Г-жа Козирог и г-жа Скорпион си тръгват, а г-жа Дева остава да почисти.

Четете още: Риби, стара любов отново влиза в живота ви през ноември