Автор
Десислава Недева

Как ще промени живота ни годината на металния Бивол според китайския хороскоп

Китайската нова година стартира на 12-ти февруари, 2021-ва и ще продължи до 31-ви януари 2022-ра. Тя ще премине под знака на Бивола, който е втората от 12-те зодии от китайския хороскоп. Преди нея беше годината на Плъха, а след нея следва тази на Тигъра.

2021-ва ще бъде особено щастлива за обвързаните двойки, както и за тези, които очакват да срещнат своята друга половинка. Приятелствата също ще процъфтяват и ще ни носят много положителни емоции, ще усещаме подкрепа и топлина при общуването с близки до сърцето ни хора. Според китайския хороскоп, Биволът е изключително методичен и постоянен в изпълнението на задачите си. Ето защо тези от вас, които са работили упорито през последните няколко месеца, с настъпването на новата година, ще започнат да усещат плодовете на своя труд. Но това ще бъде колкото приятно като изживяване, толкова и отговорно, да продължим да подхождаме със същото количество сериозност и дисциплина, ако искаме да покоряваме върхове и да увеличим спестяванията си. Тъй като 2021-ва ще бъде не само годината на Бивола, а на металния Бивол, белият цвят ще бъде този, който ще ни носи късмет и щастие, ако заложим на него в нашето облекло или обзавеждането на дома ни. Други подходящи цветове, които трябва да изберем за новия сезон, това са жълтото и зеленото. Те ще привличат успеха в нашия живот и ще ни пазят от провали и банкрути. Не се очакват някакви сериозни икономически катастрофи, така че, ако обмисляте от известно време да инвестирате спестяванията си в акции или недвижимо имущество, точно тази година е подходящ момент да го направите.



Годината на металния Бивол е идеална за подреждане на объркания ни личен свят. В крайна сметка, когато в дома ни всичко е под контрол, ние придобиваме сила и увереност да се справим с всякакви трудности, които ни сполетяват извън семейното огнище. През 2021-ва всички проблеми ще се решават с биволско търпение, постоянство и дисциплина. Организирайте продуктивно времето си и положете два пъти повече усилия, отколкото досега и ще видите, че резултатите няма дълго да се забавят.

А ето кои ще бъдат зодиите от китайския хороскоп, които ще бъдат най-големите късметлии през годината на металния Бивол:

Маймуна (1944, 1956, 1968, 1980, 1992, 2004, 2016)

Може би сега ще се усъмните в думите ми, но 2021-ва ще бъде особено важна за вас година, тъй като тя ще ви даде отговорите на най-интимните и значими въпроси, които ви вълнуват. Ще успеете да намерите вътрешния си баланс и да изберете правилния път, по който да се движите. Всички ваши мечти ще се превърнат в реалност в точния за вас момент – нито по-рано, нито по-късно. През новата година ще придобивате все повече и повече самоувереност и ще намирате решение за всеки нововъзникнал проблем. Със своята бърза мисъл и практически подход, ще бъдете от полза и за своите близки и приятели, които ще идват при вас за съвет и ще си тръгват по-спокойни от всякога.



Змия ( 1941, 1953, 1965, 1977, 1989, 2001, 2013)

2021-ва ще бъде годината, която ще даде много отговори на лични и глобални въпроси, които представителите на Змията ще си задават. Мечтите им ще се сбъдват в най-правилния момент, точно когато ги желаят най-силно. Те ще действат и в подкрепа на своите близки, роднини и приятели и ще се изживяват като своеобразен пример за подражание.

Кон (1942, 1954,1966, 1978, 1990, 2002, 2014)

Мечтите, стремежите и личните взаимоотношения ще бъдат на фокус през следващата година за представителите на зодия Кон. Ще бъдете окрилени от дълбоко вдъхновение, което ще срещне и незаменимата подкрепа на вашите приятели, а усилията, които сте положили до този момент могат да ви бъдат само от полза в преследването на вашите цели и желания. Чувствате се енергични и мотивирани, уверени в себе си, в собствените си качества, както и в уменията на вашите приятели и колеги. Заедно можете да сътворите чудеса. Не позволявайте на никого и нищо да сломи духа ви през тази година.



Плъх (1948, 1960, 1972, 1984, 1996, 2008)

За представителите на зодия Плъх следването на своите идеали и принципи, както и личните взаимоотношения, ще бъдат особено важни през 2021-ва. Енергията, която ще витае около тях, ще бъде наистина специална, а оптимизмът им няма да познава граници.

Свиня (1947, 1959, 1971, 1983, 1995, 2007, 2019)

През 2021-ва парите сякаш ще се изливат с фуния върху вас. Ако имате намерение да инвестирате спестяванията си в нещо голямо, давайте смело, без да се съмнявате в решението си. Вие по принцип обичате да действате след щателно стратегическо обмисляне, но сега се доверете на подкрепата на годината на Бивола, която ще превърне всяка ваша сделка в златна мина.



Щастливи числа

Цифри, които ще ни носят късмет: 7, 9, 12, 21, 34, 42
Щастливи дни от всеки месец: 5-ти, 9-ти, 17-ти и 29-ти
Цветове, които ще ни донесат късмет: бяло, жълто и зелено

Кариера и богатство

Годината на металния Бивол ще донесе невиждано кариерно развитие, успехи в бизнеса, просперитет и благоденствие на всички зодии от китайския хороскоп. И все пак най-ощетени в тази сфера ще бъдат представителите на Бивола, Кучето и Дракона.



Тази година предвещава нови възможности в кариерното развитие, затова не позволявайте на тревогата от неизвестното и негативните мисли и емоции да ви отдалечат от успехите. Хората, родени в годината на Бивола, са изключително независими и силни личности, но и безкрайно инатливи и упорити. През 2021-ва е възможно да възникнат редица трудности пред всички ни, но тези, които проявят гъвкавост и постоянство, ще се радват на небивал късмет във всяко едно направление на техния живот. Представителите на зодия Дракон (1964, 1976, 1988, 2000, 2012) ще спечелят крупна сума пари, но само в случай че успеят да се възползват от всяка една предоставена им възможност. Много е важно обаче, да не си повярват прекалено много, защото е възможно нещата да излязат извън контрол и да изгубят всичко.

Представителите на зодиите Тигър (1962, 1974, 1986, 1998, 2010) и Заек (1963, 1975, 1987, 1999, 2011) ще си извоюват още един източник на приходи и ще работят здраво за прехраната си, докато на останалите парите сякаш ще падат от небето. Козите (1967, 1979, 1991, 2003, 2015), които мечтаят да развиват собствен бизнес, ще бъдат много успешни в това свое начинание.

Любов

В любовно отношение предстои една наистина блестяща нова година. Ако сте обвързани и мечтаете да създадете семейство с човека до себе си, сега е точният момент да го направите. Всички бракове, които стартират в годината на металния Бивол, са щастливи и дълготрайни. Единствено страстната и непостоянна природа на Маймуната (1980, 1992, 2004, 2016) ще ѝ попречи да избере правилния партньор за една истинска и вечна вярност в любовта. Астролозите предупреждават да се научим да сме малко по-романтични в отношенията си с любимия, да откликваме на неговите нужди и желания и да станем по-нежни и чувствени от обикновено. Малък жест или мила дума може да сътвори чудеса. Хората, родени под знака на Козата (1979, 1991, 2003, 2015) обаче, ще трябва да устоят на изкушението да похарчат прекалено много пари по своите възлюбени, с надеждата, че по този начин ще си осигурят романтика и хармония във връзката. Най-важният урок, който всички ще научим през 2021 година е, че любовта не се купува с пари.



Здраве

Представителите на зодиите Тигър и Маймуна няма да срещнат особени перипетии по отношение на своето здраве през 2021-в. Дори да се появят някои настинки или други дребни здравословни неудобства, всичко ще отминава възможно най-бързо и безпроблемно. А тези от тях, които имат хронични заболявания, ще се чувстват много по-добре и не само, те могат да очакват пълно излекуване през следващите 12 месеца. Поради вълнуващия и динамичен живот на Драконите в годината на Бивола, не е изключено да се чувстват малко по-изтощени от обикновено, затова трябва да обърнат внимание на здравето си, ако не искат то рязко да се влоши и да попречи на грандиозните им планове за бъдещето. Наложи ли им се да работят извънредно или да спят по-малко часове от обикновено, веднага трябва да намерят време да компенсират стреса върху тялото си с допълнителна почивка или уикенд за двама в спа хотел.



Известни личности, родени в годината на Бивола: Наполеон Бонапарт, Уолт Дисни, Маргарет Тачър, Барак Обама, Чарли Чаплин, Джордж Клуни, Ричард Гиър, Принцеса Даяна

Четете още: Най-плашещите зодии, с които всеки го е страх да се сближи