Как ще промени живота ни годината на металния Бивол според китайския хороскоп

12 февруари 2021 | 01:02
9669
1
Pexels, Pixabay, Unsplash
1

Китайската нова година стартира на 12-ти февруари, 2021-ва и ще продължи до 31-ви януари 2022-ра. Тя ще премине под знака на Бивола, който е втората от 12-те зодии от китайския хороскоп. Преди нея беше годината на Плъха, а след нея следва тази на Тигъра.

2021-ва ще бъде особено щастлива за обвързаните двойки, както и за тези, които очакват да срещнат своята друга половинка. Приятелствата също ще процъфтяват и ще ни носят много положителни емоции, ще усещаме подкрепа и топлина при общуването с близки до сърцето ни хора. Според китайския хороскоп, Биволът е изключително методичен и постоянен в изпълнението на задачите си. Ето защо тези от вас, които са работили упорито през последните няколко месеца, с настъпването на новата година, ще започнат да усещат плодовете на своя труд. Но това ще бъде колкото приятно като изживяване, толкова и отговорно, да продължим да подхождаме със същото количество сериозност и дисциплина, ако искаме да покоряваме върхове и да увеличим спестяванията си. Тъй като 2021-ва ще бъде не само годината на Бивола, а на металния Бивол, белият цвят ще бъде този, който ще ни носи късмет и щастие, ако заложим на него в нашето облекло или обзавеждането на дома ни. Други подходящи цветове, които трябва да изберем за новия сезон, това са жълтото и зеленото. Те ще привличат успеха в нашия живот и ще ни пазят от провали и банкрути. Не се очакват някакви сериозни икономически катастрофи, така че, ако обмисляте от известно време да инвестирате спестяванията си в акции или недвижимо имущество, точно тази година е подходящ момент да го направите.

зелена, рокля, щастие, късмет, цвят, 2021

Годината на металния Бивол е идеална за подреждане на объркания ни личен свят. В крайна сметка, когато в дома ни всичко е под контрол, ние придобиваме сила и увереност да се справим с всякакви трудности, които ни сполетяват извън семейното огнище. През 2021-ва всички проблеми ще се решават с биволско търпение, постоянство и дисциплина. Организирайте продуктивно времето си и положете два пъти повече усилия, отколкото досега и ще видите, че резултатите няма дълго да се забавят.

А ето кои ще бъдат зодиите от китайския хороскоп, които ще бъдат най-големите късметлии през годината на металния Бивол:

Маймуна (1944, 1956, 1968, 1980, 1992, 2004, 2016)

Може би сега ще се усъмните в думите ми, но 2021-ва ще бъде особено важна за вас година, тъй като тя ще ви даде отговорите на най-интимните и значими въпроси, които ви вълнуват. Ще успеете да намерите вътрешния си баланс и да изберете правилния път, по който да се движите. Всички ваши мечти ще се превърнат в реалност в точния за вас момент – нито по-рано, нито по-късно. През новата година ще придобивате все повече и повече самоувереност и ще намирате решение за всеки нововъзникнал проблем. Със своята бърза мисъл и практически подход, ще бъдете от полза и за своите близки и приятели, които ще идват при вас за съвет и ще си тръгват по-спокойни от всякога.

маймуна, зодия, китайски, хороскоп

Змия ( 1941, 1953, 1965, 1977, 1989, 2001, 2013)

2021-ва ще бъде годината, която ще даде много отговори на лични и глобални въпроси, които представителите на Змията ще си задават. Мечтите им ще се сбъдват в най-правилния момент, точно когато ги желаят най-силно. Те ще действат и в подкрепа на своите близки, роднини и приятели и ще се изживяват като своеобразен пример за подражание.

Кон (1942, 1954,1966, 1978, 1990, 2002, 2014)

Мечтите, стремежите и личните взаимоотношения ще бъдат на фокус през следващата година за представителите на зодия Кон. Ще бъдете окрилени от дълбоко вдъхновение, което ще срещне и незаменимата подкрепа на вашите приятели, а усилията, които сте положили до този момент могат да ви бъдат само от полза в преследването на вашите цели и желания. Чувствате се енергични и мотивирани, уверени в себе си, в собствените си качества, както и в уменията на вашите приятели и колеги. Заедно можете да сътворите чудеса. Не позволявайте на никого и нищо да сломи духа ви през тази година.

кон, китайски, хороскоп, зодии, успех

Плъх (1948, 1960, 1972, 1984, 1996, 2008)

За представителите на зодия Плъх следването на своите идеали и принципи, както и личните взаимоотношения, ще бъдат особено важни през 2021-ва. Енергията, която ще витае около тях, ще бъде наистина специална, а оптимизмът им няма да познава граници.

Свиня (1947, 1959, 1971, 1983, 1995, 2007, 2019)

През 2021-ва парите сякаш ще се изливат с фуния върху вас. Ако имате намерение да инвестирате спестяванията си в нещо голямо, давайте смело, без да се съмнявате в решението си. Вие по принцип обичате да действате след щателно стратегическо обмисляне, но сега се доверете на подкрепата на годината на Бивола, която ще превърне всяка ваша сделка в златна мина.

свиня, зодия, китайски, хороскоп, късмет, 2021

Щастливи числа

Цифри, които ще ни носят късмет: 7, 9, 12, 21, 34, 42
Щастливи дни от всеки месец: 5-ти, 9-ти, 17-ти и 29-ти
Цветове, които ще ни донесат късмет: бяло, жълто и зелено

Кариера и богатство

Годината на металния Бивол ще донесе невиждано кариерно развитие, успехи в бизнеса, просперитет и благоденствие на всички зодии от китайския хороскоп. И все пак най-ощетени в тази сфера ще бъдат представителите на Бивола, Кучето и Дракона.

куче, астрология, хороскоп, китай, зодия

Тази година предвещава нови възможности в кариерното развитие, затова не позволявайте на тревогата от неизвестното и негативните мисли и емоции да ви отдалечат от успехите. Хората, родени в годината на Бивола, са изключително независими и силни личности, но и безкрайно инатливи и упорити. През 2021-ва е възможно да възникнат редица трудности пред всички ни, но тези, които проявят гъвкавост и постоянство, ще се радват на небивал късмет във всяко едно направление на техния живот. Представителите на зодия Дракон (1964, 1976, 1988, 2000, 2012) ще спечелят крупна сума пари, но само в случай че успеят да се възползват от всяка една предоставена им възможност. Много е важно обаче, да не си повярват прекалено много, защото е възможно нещата да излязат извън контрол и да изгубят всичко.

Представителите на зодиите Тигър (1962, 1974, 1986, 1998, 2010) и Заек (1963, 1975, 1987, 1999, 2011) ще си извоюват още един източник на приходи и ще работят здраво за прехраната си, докато на останалите парите сякаш ще падат от небето. Козите (1967, 1979, 1991, 2003, 2015), които мечтаят да развиват собствен бизнес, ще бъдат много успешни в това свое начинание.Любов

В любовно отношение предстои една наистина блестяща нова година. Ако сте обвързани и мечтаете да създадете семейство с човека до себе си, сега е точният момент да го направите. Всички бракове, които стартират в годината на металния Бивол, са щастливи и дълготрайни. Единствено страстната и непостоянна природа на Маймуната (1980, 1992, 2004, 2016) ще ѝ попречи да избере правилния партньор за една истинска и вечна вярност в любовта. Астролозите предупреждават да се научим да сме малко по-романтични в отношенията си с любимия, да откликваме на неговите нужди и желания и да станем по-нежни и чувствени от обикновено. Малък жест или мила дума може да сътвори чудеса. Хората, родени под знака на Козата (1979, 1991, 2003, 2015) обаче, ще трябва да устоят на изкушението да похарчат прекалено много пари по своите възлюбени, с надеждата, че по този начин ще си осигурят романтика и хармония във връзката. Най-важният урок, който всички ще научим през 2021 година е, че любовта не се купува с пари.

купуване, подарък, пари, скъп, любов

Здраве

Представителите на зодиите Тигър и Маймуна няма да срещнат особени перипетии по отношение на своето здраве през 2021-в. Дори да се появят някои настинки или други дребни здравословни неудобства, всичко ще отминава възможно най-бързо и безпроблемно. А тези от тях, които имат хронични заболявания, ще се чувстват много по-добре и не само, те могат да очакват пълно излекуване през следващите 12 месеца. Поради вълнуващия и динамичен живот на Драконите в годината на Бивола, не е изключено да се чувстват малко по-изтощени от обикновено, затова трябва да обърнат внимание на здравето си, ако не искат то рязко да се влоши и да попречи на грандиозните им планове за бъдещето. Наложи ли им се да работят извънредно или да спят по-малко часове от обикновено, веднага трябва да намерят време да компенсират стреса върху тялото си с допълнителна почивка или уикенд за двама в спа хотел.

спа, уикенд, релакс, почивка, спокойствие, отмора, зареждане

Известни личности, родени в годината на Бивола: Наполеон Бонапарт, Уолт Дисни, Маргарет Тачър, Барак Обама, Чарли Чаплин, Джордж Клуни, Ричард Гиър, Принцеса Даяна

Четете още: Най-плашещите зодии, с които всеки го е страх да се сближи

Още по темата

Коментари

1
  31 декември 2020 | 21:08 отговор
 

На металният бик на Уолстрийт ще му теглят ножа!

 

Добави Коментар

Най-четени

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?

НАСТРОЙКИ ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ

 • Нормално функциониране на сайтовете
  Не е зададено

  Тези данни са стриктно необходими за нормалната работа на сайтовете и мобилните ни апликации. Чрез тях можем да удостоверим самоличността Ви като логнат потребители, да Ви покажем по-добре съдържанието, да заредим сайта по-бързо, да защитаваме сайтовете и Вас от посегателства.

  Такива данни например са данните от сесията Ви – информация дали сте логнат, кеширано съдържание и други.

  Тук попадат и данните, свързани с идентифицирането Ви във връзка с регистрация за използване на наша услуга.

 • За изпълнение на нашите услуги
  Не е зададено

  Някои от услугите ни, като електронната търговия, изискват да споделите с нас лични данни. Използваме ги за да можем да изпълним договора си с Вас, за продажба и доставка на предлаганите от нас стоки.

  Други предлагани от нас услуги са възможностите да добавяте новина, коментари, снимки или видеа. Използваме личните Ви данни, която ни дава възможност да Ви идентифицираме и при необходимост – да модерираме добавеното от Вас съдържание.

 • За измерване
  Не е зададено

  Събираме информация за Вашето използване на съдържанието и я комбинираме с предишно събрана, за да измерим, разберем и отчетем Вашето използване на услугите ни.

  Тази цел не включва персонализиране и профилиране.

 • За подбор, доставка и отчитане на реклами
  Не е зададено

  Събираме информация и я комбинираме с предишно налична, за да подберем и Ви доставим релевантна реклама и за да можем да измерим доставката и ефективността й. Това може да включва предварително събрана информация за Вашите предишни интереси към подбрани реклами, обработка на данни за поведението Ви, когато рекламата Ви е била показана, колко често Ви се показват дадени реклами, къде и кога са Ви били показани, дали сте предприели действие свързано с рекламата, включително клик на рекламата и направена покупка.

  Тази цел не включва персонализиране и профилиране.

 • За подбор, доставка и отчитане на съдържание
  Не е зададено

  Събираме информация и я комбинираме с предишно събрана, за да подберем и Ви доставим релевантно съдържание и да измерим доставката и ефективността му. Това може да включва предварително събрана информация за Вашите интереси към съдържанието, обработка на данни за показаното Ви съдържание, колко често или за колко време е било показано, дали сте предприели действие, свързано със съдържанието, включително клик на съдържанието.

  Тази цел не включва персонализиране и профилиране.

 • За персонализация и профилиране
  Не е зададено

  Събираме и обработваме информация за използването на услугите ни за последващо сервиране на персонализирана реклама и/или съдържание в друг контекст, напр. други сайтове и мобилни апликации, след време.

  Типично, съдържанието и поведението Ви на сайта/мобилната апликации се използва за създаване на заключения за Вашите интереси, чрез които се управлява бъдещият избор на сервирани реклами и/или съдържание.

 • По възложение и за проекти на трети страни
  Не е зададено

  При конкретни проекти по възложение на трети страни събираме Ваши лични данни, които им споделяме за осъществяване целите на проектите им. Детайлна информация за целите може да намерите в Общите условия на всеки конкретен проект, който ще Ви бъдат предоставени за получаване на Вашето съгласие.

  Понякога използваме личните ви данни, за да Ви информираме за игри и промоционални оферти на Спортал и/или на трети страни – Партньори на Спортал.

  За изпълнение на тази цел, събираме Ваши лични данни, за да Ви информираме за наши или на трети страни, наши партньори, инициативи, промоции, игри, оферти и други.

  За всички описани по-горе цели можем да използваме инструменти на трети страни.

 • За Директен маркетинг
  Не е зададено

  За да Ви изпращаме винаги актуална и полезна информация за нашите инициативи, събираме данни като адрес на електронна поща или друг начин за контакт с Вас – Viber, Skype, Messenger профил или такъв в друга комуникационна платформа.