Автор
Десислава Недева

Най-плашещите зодии, с които всеки го е страх да се сближи

Някой някога казвал ли ви е, че изглеждате и се държите прекалено заплашително? Ако е така, вероятно често сте си задавали въпроса защо някои хора толкова много се притесняват във ваше присъствие. Те никога не ви заговарят първи, внимават какво ще кажат и реакциите им са някак отбранителни. Сигурно на моменти сте си въобразявали, че нещо не е наред със самите вас, но можете да бъдете спокойни за това. Нищо ви няма. Единствено факта, че изглеждате леко... нападателни. Ако всичко това е историята на вашия живот, то вие вероятно сте една от следните четири зодии:

Телец

Ако имате близък до вас човек, който е зодия Телец, вие знаете, че дълбоко в себе си той е сладникаво сантиментален и носи нежна и ранима душа. Тези хора обаче държат този факт да бъде скрит от околния свят и гледат никога да не се представят за уязвими и крехки създания. Такива са само пред най-близките си и доверени хора в своя живот, които се броят на пръстите на едната им ръка. За всички останали те изглеждат леко надменни и прекалено критични, което кара хората да демонстрират своето най-добро поведение в тяхно присъствие. Най-интересното в случая е, че Телците осъзнават много добре колко заплашително изглеждат, но това някак им харесва и дори се наслаждават на авторитета си.



Скорпион

Това е зодията, чийто живот е изпълнен с низ от изключително сложни и сериозни емоции. Представителите им са способни да изпитат толкова дълбоки и разтърсващи чувства, че единствената опция, пред която биват изправени, е да бъдат силни. Ако разгърнат душата си пред всички, те ще останат с карти, открити на масата, а те обичат винаги да имат таен коз в ръкава. Скорпионите мислят и действат стратегически, така че каменното изражение, което придобиват, е просто маска, докато премислят своя следващ ход. Те не оставят нищо на случайността, поради което са и толкова успешни във всичко, с което се захванат.



Козирог

Козирозите най-често изглеждат заплашително, защото вече заемат авторитетна длъжност и знаят, че трябва да се държат по определен начин, ако искат да се задържат на позицията си. Ако са мили и любвеобвилни с всички, едва ли някой ще ги възприема на сериозно. Нещото, което най-малко искат на този свят, е да бъдат изместени от мястото, което заемат, затова не могат да си позволят да се отпускат, защото веднага ще се появи някоя хиена, готова да ги измести. Страстта, с която преследват своите цели, и сериозният им подход са двете неща, които ги определят като заплашителни.



Водолей

Водолеите са прочути с хладното си и дистанцирано поведение, което им помага да държат емоциите си под контрол. Ексцентричното им поведение в никакъв случай не може да мине за приятелски настроено, а уникалната им природа често представлява заплаха за останалите, които се сливат с тълпата. Въпреки че умеят да бъдат изключително комуникативни и харизматични, те държат да бъдат преди всичко независими и да постигат успехите в своя живот благодарение единствено и само на своите качества и талант. Отказът им от сътрудничество ги прави да изглеждат самовглъбени, но всъщност те не правят нищо друго, освен да живеят в свой собствен свят. Докато той не се отдалечава прекалено много от реалността, няма нищо лошо в това, нали така?

Четете още: Ето ги петте най-непретенциозни и земни зодии

През декември раздаваме страхотни награди. За да спечелите, кликнете тук.