Автор
Woman.bg

Какъв ще бъде бракът ви според датата на сватбата

Да, има значение кога ще се ожените! Разбира се, щастливият брак зависи от много и все важни фактори, а един от тях несъмнено е датата, която сме избрали за голямото събитие. В кой зодиакален знак попада тя? Разберете и прочетете какво говори това за бъдещето на този съюз. Дали отношенията ви ще бъдат хармонични и спокойни, или страстта и бурните емоции ще са в повече? Научете още сега:

Сватба в знак Овен (21.03 - 20.04)

Енергията, която носи този знак ще помогне страстта и отношенията ви като цяло да се развиват интензивно, а също така ще ви спаси от скуката и инертността. Чудесен период да сключите брак, защото това са първите дни на пролетта и на новото начало. Това е един от най-подходящите моменти да се вречете във вечна вярност и любов на половинката си, защото Овенът се характеризира и с изключителна преданост и защитава принципите си.

Сватба в знак Телец (21.04 – 20.05)

Ако за вас сватбата е просто следващата логична крачка във връзката ви, която се е развивала бавно и спокойно, това е перфектният период за сватба за вас. Освен това, сватбите в тези дни са изключително весели и предразполагат гостите да празнуват повече. Двойките, които сключват брак по време на знак Телец са щастливи и между тях цари завидно спокойствие. Важно е да вмъкват разнообразие в спалнята.



Сватба в знак Близнаци (21.05 – 20.06)

Това е може би най-предпочитаното време за сватби, най-вече поради метеорологични причини. Булката може да изпитва по-лесно колебания, относно детайлите около тържеството, все пак Близнаците са известни с непостоянната си природа и вечните си колебания. Двойките, които сключат брак в този период ще се радват на силна връзка и добра комуникация.

Сватба в знак Рак (21.06 – 22.07)

Лятото е тук и всички сме щастливи. Какво по-хубаво от това да кажем „да“ на любимия си човек в този момент? Обикновено сватбите в периода на зодия Рак протичат по-спокойно и карат хората да се замислят за семейното щастие и сплотеността. И тъй като този знак се характеризира с любов и изключителна привързаност към дома, двойките които се женят в този период се замислят повече за създаването на потомство и за връзката с роднините си.

Сватба в знак Лъв (23.07 – 22.08)

Огнената енергия, която носи Лъвът, прави този период идеален за сватби. Те винаги имат кралски привкус, който е присъщ за царя на животните. След големия ден отношенията между партньорите ще цари гордост, което понякога може да бъде трудност. Също така младоженците ще имат още по-високи очаквания един към друг. Страстта ще е на отлично ниво.



Сватба в знак Дева (23.08 – 22.09)

Последният шанс да направите сватбата си в красива градина и да отпразнувате любовта си, докато около вас пеят птички и да заложите на по-лека булчинска рокля. При двойките, които сключват брак през този период цари чувство за отговорност, голяма любов и страст. Разбира се, има и немалка доза организираност.

Сватба в знак Везни (23.09 – 22.10)

Прекрасен период, повлиян от романтичния знак Везни. Тържеството е цветно и цари отлична атмосфера. Ако обичате стилните празненства с тиха музика в тесен семеен кръг, това е вашият момент за сватба. След големия ден между партньорите може да се появяат противоречия, но комуникацията ще бъде добра и лесно ще се взимат компромисни решения.

Сватба в знак Скорпион (23.10 – 21.11)

Голямо парти, с много музика, хубава храна и най-вече любов. Всички гости на събитието могат да видят изпепеляващата страст между младоженците. Също така е вероятно да ги попитат за историята на тяхната връзка. След големия ден сексуалната енергия между партньорите ще се повиши значително и отношенията им ще претърпят духовно израстване.



Сватба в знак Стрелец (22.11 – 21.12)

Стрелецът е известен с приключенския си дух и способността си винаги да се забавлява и това определено ще се отрази на сватбите в този период. Гостите ще бъдат заразени с любовта, която струи от влюбената двойка, а настроението ще е отлично. След сватбата младоженците ще се отдадат на пътувания и ще изпитват постоянен глад за нови приключения.

Сватба в знак Козирог (22.12 – 20.01)

Зимната сватба също може да бъде много вълнуваща. Всичко ще мине по план, точно какъвто е и знакът Козирог. Тържеството ще бъде стилно, без прекалена интимност между младоженците. След сватбата двойката ще се ориентира повече към работата си, но ще поддържа изключително страстна връзка.

Сватба в знак Водолей (21.01 – 19.02)

Най-романтичният период в годината, да не забравяме, че именно тогава е и Св. Валентин – денят на влюбените. Много двойки биха избрали този ден, за да узаконят любовта си. След големия ден двойката ще укрепне още повече отношенията си и двамата влюбени ще откриват все по-хубави качества един в друг.



Сватба в знак Риби (20.02 – 20.03)

Пролетта чука на вратата и всички мечтаем за хубавото време, което бавно започва да се прокрадва между студените дни. Влюбените двойки пък са настроени много романтично, защото знакът Риби винаги носи замечтано усещане. Сватбата в този период ще бъде приказна, а след нея младоженците ще се понесат спокойно с вихъра на любовта.

Четете още: Напрегнат октомври за Везните! Приятни изненади очакват Стрелците