Автор
Десислава Недева

Каква изненада носи 2020-а в любовта на всяка зодия

Ще ви върви ли в любовта през новата година? Нова година, ново начало, желание да направим голяма промяна с живота си, но готови ли сме да оставим старите навици зад гърба си?

Всеки вече чете хороскопа си за 2020-та, но какъв ще бъде любовния ви живот по-специално, вижте в следващите редове.

Овен

През новата година не очаквайте кой знае какви новости на любовния фронт. Ако все пак се решите на нова връзка, помислете какво наистина искате от живота. До средата на март ще сте в лирично настроение, ще мислите често за миналото, ще си задавате въпроси, ще търсите отговори. В периода между март и юни ще сте по-авантюристично настроени, ще се чувствате уверени, секси и наистина ще бъдете неустоими за противоположния пол. Това, за съжаление, няма да бъде достатъчно условие да срещнете мъжа на мечтите си. Просто ще имате много възможности, една от които може да се окаже правилната.



Телец

Още с настъпването на новата година ще усетите промяна първо в емоциите си, а след това и в отношенията си с любимия. Не е задължително тази промяна да бъде негативна. Възможно е да заживеете заедно например или да преминете на следващ етап от връзката си. Желанието ви за по-голяма близост и отдаденост определено ще се повиши. Искате семейство, брак, деца, определено сте готови да направите тази грандиозна стъпка. Запомнете месец ноември, тогава ви очаква нещо наистина забележително, което ще промени живота ви.

Близнаци

Тази година никак няма да ви върви в любовта. Ще имате нужда от много повече страст и романтика, отколкото ще получите. До средата на лятото нещата ще са доста по-динамични, но ще се редуват възходи и падения. Опитайте се да запазите самообладание, защото август месец ще е истинска любовна въртележка. След това емоциите ще затихнат и ще се радвате на нормален ритъм на общуване. Към края на годината вече всичко ще ви стане кристално ясно – имате нужда от спокойствието на семейния уют и знаете, че сте готови и вие да свиете гнездо.

Рак

Ако от дълго време живеете с любимия на „семейни начала“, това е вашата година, в която ще се решите да сключите брак и да засвидетелствате любовта си пред всички. Необвързаните представители на зодиака ще бъдат орисани да срещнат бъдещите си съпрузи и бащи на техните деца. Нещата обаче няма да се случат толкова лесно, колкото си го представяте. Любовта ще ви подложи на изпитание и само тези, които успеят да го преодолеят, ще се радват на дълъг и щастлив семеен живот.



Лъв

2020-та ще изпита чувствата ви, защото е време да израснете емоционално. Ако проявите характер и не се откажете след първата срещната трудност, до средата на март ще сте постигнали всичко, за което някога сте си мечтали в любовта. Към края на месец октомври ще се радвате на нова семейна придобивка – нов дом или нова кола, зависи от нуждите и финансовите ви възможности към момента.

Дева

Стартирате новата година с ясно съзнание и чисти мисли в главата си. Това е добре, защото ще трябва да взимате важни решения в любовния си живот, които изискват аналитично и стратегическо мислене. Годината ще бъде щедра към вас и възможности няма да липсват, но трябва да подходите с положителна нагласа и да се доверите, че този път нещата ще бъдат истински и завинаги. След месец август любовта ще почука на вратата ви, не я гонете, защото втори път може и да не се върне.

Везни

За Везните 2020 година ще донесе кардинални промени, които ще засегнат и любовния им живот. За съжаление ще преживеят финансова криза, която ще се отрази и на емоционалното им състояние. Опитайте се да се дистанцирате от проблемите за момент и да помислите какво точно искате от живота си. Какво наистина ви прави най-щастливия човек на земята? Отговорът на този въпрос ще ви даде фокус и ще видите как нещата ще започнат да се нареждат от самосебе си.



Скорпион

Началото на новата година ще ви отведе по нови неподозирани пътеки. Ако сте семейни, вероятно ще изживеете нетипични за вас приключения. Ако сте необвързани, очаквайте главозамайващ романс с човек, с когото ще се запознаете към средата на годината. След август месец романсът ще се превърне в истинска любовна история, за която сте мечтали още от дете, но никога не сте предполагали, че може да се превърне в реалност.

Стрелец

Решителни, мотивирани, вдъхновени – ето такива ще сте в любовта през новата година, Стрелци. Искате да сте щастливи, да изживеете истинската любов или да формализирате настоящата си връзка. Домогването до целта ще ви измори доста, но както знаете любовта накрая винаги побеждава. Затова имайте вяра и ще успеете.

Козирог

В началото на годината ще ви бъде трудно да проявите необходимата адаптивност, но с напредването на месеците, ще ставате все по-гъвкави. През месец август дори ще си позволите да се отворите за новите възможности в любовта, които ви се предоставят. Време е да захвърлите защитната броня настрани и да се насладите на радостите на живота. Никой не иска да ви нарани, всичко е само плод на вашето въображение и страха от предателство.

Водолей

Промени и още промени – така ще изглежда любовния живот на Водолеите през 2020-та година. Чувствата на партньора ви ще останат сякаш на заден план и това може да създаде известно напрежение помежду ви. Професионалните и финансови проблеми допълнително ще утежнят положението. Опитайте се да се отпуснете и си позволете повече забавление и време с любимия, ако не искате и интимните ви отношения да започнат да страдат.



Риби

Ще преживеете някои не особено приятни моменти, но не им позволявайте да помрачат мечтите и оптимизма ви. Приемете ги като изпитание на характера и знайте, че с нужните усилия, всичко ще си дойде отново по местата. Към края на годината необвързаните ще срещнат нова интересна личност, която може да се окаже любовта на живота им. Семейните пък ще правят планове за бъдещето и промени, които винаги са искали да осъществят.

Четете още: Любовната съвместимост между Рак и Лъв: Приказка с хепи енд