Автор
Десислава Недева

Каква суперсила притежавате според вашата зодия?

Ако вярвате на астрологията, знаете, че разположението на звездите в момента на вашето раждане, засилва или отслабва определени черти от вашия характер. Възможностите на всеки един човек не са нищо повече от продължение на неговата личност. Аналогично, суперсилата, която притежава, се определя от най-доминиращата му характеристика. С годините тази доминанта еволюира по един естествен начин в суперсила или superpower, както пееше Папи Ханс в едно свое парче.

Вижте коя е вашата и се опитайте да я използвате максимално често и адекватно, за да впечатлите хората около себе си.

Овен – Интелект

Тези хора са надарени с невероятен интелектуален потенциал и умеят да разрешават проблеми със скоростта на светлината. Това тяхно качество ги прави изключително борбени дори в най-трудните моменти от тения живот. Те са отдадени и решени на всяка цена да постигнат целите си, което неимоверно зарежда и вдъхновява хората около тях.



Телец – Постоянство

Телецът смело взима решенията в своя живот и е абсолютно непоколебим в постигането на своите цели. Когато си науми нещо, няма на света сила, която да го спре. Притежава силна мотивация и успява да се абстрахира от всичко, което може да ги разсее по пътя му към успеха. Той е дързък и упорит и винаги има цел в живота, към която да се стреми.

Близнаци – Способност да излекуват себе си и близките си

Те са състрадателни и алтруистично настроени към хората и биха помогнали на всеки човек в нужда, дори да го виждат за първи път в живота си. Те приемат хората с всичките им недостатъци, защото са родени психолози и знаят, че зад пороците им стоят неизлекувани травми от детството.

Рак – Мечтателност

Всеки човек на тази земя живее с ограниченията, в които е поставен, но за Раците граници не съществуват. Те са толкова оптимистично настроени за бъдещето, че ще намерят и в най-незначителното позитивно нещо вдъхновение да сътворят велики дела. Въпреки препятствията, които срещат по пътя си, стриктно спазват своя план за осъществяване на мечтите си.



Лъв – Страст

Това са хората, които винаги слушат сърцето си и никога не се отказват да следват своя път. Те са силни и уверени в себе си, което ги зарежда с желание и хъс да се издигнат над проблемите и да се борят със зъби и нокти за реализирането на своите мечти.

Дева – Състрадание и съчувствие

Те са от хората, които никога няма да наложат волята си над останалите. Изповядват максимата, че всички сме равни и притежаваме равен шанс в живота. Въпреки, че бленуват за съвършенство във всичките му форми, могат да бъдат изключително състрадателни. Те разбират, когато някой е изпаднал в беда и са готови във всеки един момент да предложат рамо, на което да се облегне. Стремят се към успех не по-малко от Лъвовете и Овните, но в същото време са човечни, спокойни и улегнали в реакциите си.

Везни – Скромност

Везните са смели и се въздържат от самохвалство. Те правят всичко тихомълком, но постъпките им говорят сами за себе си. Имат визия за нещата и знаят как да я превърнат в реалност.



Скорпион – Харизма

Скорпионите притежават един животински магнетизъм, който им отваря много врати в този живот. Другите са просто омагьосани от опасния им чар без дори да го осъзнават. Тази суперсила им помага да привличат много полезни контакти в обкръжението си и да влияят на общественото мнение според собствените им нужди и интереси.

Стрелец – Телепатия

Това може да ви се стори като извадено от научнофантастичен роман, но е вярно. Просто имат способността да забелязват неща, които убягват на другите зодии и така успяват да разгадаят намеренията им и да предвидят развитието на дадена ситуация. Освен това остават безпристрастни в наблюденията си, което също е в тяхна полза.

Козирог – Оптимизъм

Козирозите винаги имат ясна цел в живота и не позволят на никакви негативни влияния да ги разсейват. Те са амбициозни и притежават силна воля и вяра в собствените си възможности. Въпреки привидно суровия си характер, те всъщност се стремят да виждат само положителното в хората. Не са егоисти и ако могат, ще помогнат на всеки да развие и даде най-доброто, на което е способен.



Водолей – Адаптивност

Те са интелигентни и имат силата да възкръсват от пепелта. Нищо не е в състояние да ги обезкуражи. Могат да построят живота си наново от основи дори след най-зрелищните кризи, благодарение на трудолюбието и отдадеността си.

Риби – Шесто чувство

Отстрани могат да изглеждат леко разсеяни и мързеливи, но всъщност имат дълбока вяра в себе си и са наясно със своите способни. Ценят времето и таланта си и знаят как да го използват, за да успеят. Освен това имат силно развито шесто чувство, което винаги се оказва решаващо в критични ситуации. С лекота разгадават емоциите на другите, а своите познават до съвършенство, което им помага да ги контролират. Това тяхно качество им дава допълнителна преднина пред останалите.

Четете още: Новолуние във Водолей: Всяка криза е нова възможност