Автор
Десислава Недева

Какво най-силно ядосва отделните зодии

Всеки човек реагира по различен начин на провокациите, пред които неминуемо бива изправен в този живот. Някои подскачат на момента и са готови да вдигнат чутовен скандал, други са по-толерантни и изчакват отсрещната страна много да премине границата, а трети са толкова над нещата, че изобщо не се впечатляват от думите и действията на околните.

Вижте какво може да изкара извън равновесие всеки един от дванадесетте знака от зодиака и как се справят със създалото се напрежение.

Овен

Това е може би най-импулсивният и първичен знак, който няма да ви кара да се чудите дали ви е сърдит за нещо, или не. На него просто му е изписано на лицето, а и в повечето случаи се старае да забележите обидата и раздразнението му. Причината за неговия гняв най-често е забавянето на разни проекти, по които той работи с хъс и отдаденост.



Телец

Телецът е привидно търпелив и надежден, но гневът му е също толкова пословичен, колкото и упоритостта му. Той ненавижда някой да навлиза в личното му пространство и да разклаща устоите на семейната идилия, която толкова дълго време е градил с голи ръце.

Близнаци

Близнаците имат тенденцията да се ядосват за неща, които на пръв поглед са напълно нормални, но не и за техния специфичен начин на възприемане на света. Те са най-социалните представители на всички знаци от зодиака и само ако посмеете да ги отстраните от някоя група или да ограничите контактите им под какъвто и да е предлог, се пригответе да бъдете изравнени със земята.



Рак

Раците умеят да владеят добре своите емоциите, затова за тях не е проблем да скрият раздразнението си. Разбира се, всяко нещо има граница, която ако се прескочи, ще си навлечете гнева на боговете. Предателството е нещо непростимо за нежните души на Раците и всяка негова проява взривява малка бомба в техния свят.

Лъв

Нараните ли егото на един Лъв, няма как да не разберете колко е разярен царят на животните, когато е ядосан. Добрата новина е, че му минава също толкова бързо, колкото му е отнело да запали фитила. И все пак е едно малко сладко котенце през по-голямата част от времето.



Дева

Когато Девите са под пара, наистина се изисква голям стоицизъм, за да ги издържите. Те се нервират особено страстно, когато ги пришпорвате или се изпуснете пред тях с неподходяща или просташка реплика.

Везни

Везните са артистични натури и са свикнали да прикриват негативните емоции, които така или иначе често извират от дълбините на техните души. Всяка една несправедливост в този свят обаче ги предизвиква да забравят за добрите маниери и да покажат другата страна на своя характер.



Скорпион

Скорпионите са наистина зловещи, когато са ядосани, и ви съветваме да стоите възможно най-далеч от тях, когато видите, че са вдигнали мерника на някого. Те имат склонността да обиждат и дори да хвърлят посуда по предмета на техния гняв. Най-много мразят да ги обвиняват в нещо, за което са убедени, че са невинни.

Стрелец

Веселата природа на Стрелците ги държи далеч от конфликти, но само се опитайте по някакъв начин да ограничите свободата им. Ще ви избодат очите на секундата и ще си правят каквото си поискат, както са свикнали. Гневът им е интензивен, но кратък, така че може да си позволите да им направите забележка, ако нещо ви подразни и да изчакате няколко минути, докато бурята премине.

Козирог

Ако обидите Козирог на тема успех и кариерно развитие или по един или друг начин застанете на пътя им към успеха, ще си навлечете много неприятности. Първата им защитна реакция е да се оттеглят от бойното поле и да премислят добре нещата в изолация, но после ще се завърнат по-силни от всякога, за да нанесат решителния удар и да спечелят войната.

Водолей

Водолеите сякаш живеят в бъдещето и не се вълнуват много от това, което се случва в момента около тях. Ако се опитате да им кажете обаче какво трябва и какво не трябва да правят, ще разберете, че не са толкова положителни личности, колкото ви се струва. Със сигурност няма да има явен изблик на гняв, а по-скоро ще забележете една апатия и уединение от тяхна страна.

Риби

Когато става дума за емоции, гняв и обида, Рибите са най-големите врагове сами на себе си. Особено ако им намекнете по някакъв начин, че са прекалено чувствителни или състрадателни, те ще започнат да премислят всяка една своя постъпка от близкото минало, за да анализират поведението си и да се самообвиняват и самосъжаляват.

Четете още: Кои са най-силните ви страни в кариерата според зодията?