Автор
Десислава Недева

Кои са най-силните ви страни в кариерата според зодията?

Не сте убедени в избора си на кариерно развитие? Чувствате се неуверени и посредствени?
Вероятно имате нужда от помощта на звездите да хвърлят светлина върху силните страни, на които трябва да наблегнете, за да бъдете успешни в това, което правите.

Авторитарният Овен

Ако се чудите в какво се крие очарованието на зодия Овен на работното място, то това е, че никога не се скатава. Дори ще даде максимума от себе си, за да докаже, че е много по-добър от конкуренцията. Тъй като са първия знак от зодиака, при това огнен и кардинален, енергията сякаш извира от тях и им помага да преследват целите с такъв ентусиазъм и хъс за победа, че няма препятствие на света, което да ги затрудни. Те умеят да заразяват с възвишените идеали, в които безусловно вярват, затова кариера като мениджъри или тиймлидери би им паснала идеално.



Сребролюбивият Телец

Телецът много добре знае и умее да удвои банковата си сметка. Поради тази причина би се справил блестящо като финансов директор, инвеститор или счетоводител. Той е хитър, интуитивен, но консервативен. Вероятно за никой не е изненада, че създателят на Фейсбук, Марк Зукърбърг – един от най-богатите хора на планетата, е зодия Телец.

Геният Близнаци

Внимавайте какво говорите покрай някой представител на тази зодия, защото той винаги има нещо остроумни за казване в отговор. Близнаците е знакът на интелекта. Те могат да обяснят по достъпен и интересен начин дори и най-сложната идея, поради което от тях стават отдадени учители и преподаватели, както и преводачи. Красноречието им е пословично и се справят отлично и в консултантските професии.

Грижовният Рак

Ракът е емоционален и обичлив знак и като такъв успява с лекота да надникне в сърцата, душите и умовете на своите събеседници. Тяхната мисия в живота е да се грижат за другите, особено за собственото им семейство. Сред Раците има и отлични кулинари, както и управители на заведения, ресторанти и всякакви институции, които обгрижват клиентите си. Изключително подходяща професия за тях е и акушерството.



Лидерът Лъв

Лъвът притежава волята да преследва мечтите си и харизмата да ги превърне в реалност. Те мечтаят да покорят света и се справят перфектно с мултитаскинга. С нестихващата си енергия, чар, отдаденост и интелект, те пленяват всички около себе си, поради което лидерските позиции са им в кърпа вързани. Притежават дарбата да извадят най-доброто от всеки един човек. Известни световни лидери, като Барак Обама, са само пример колко обаятелни и същевременно влиятелни могат да бъдат Лъвовете.

Наблюдателната Дева

Девата е работохоликът на зодиака. Работата за тях е източникът на най-голямото щастие или най-големия стрес на света. Тъй като те са безкрайно отдадени на своята работа, държат целия процес под контрол и забелязват и най-дребните детайли. Това ги прави успешни автори, редактори, журналисти, стилисти и дори детективи. Ето ви и пример за Дева, която създава идеалните криминални истории – Агата Кристи.

Артистичните Везни

Везните мечтаят и внасят хармония и наслада на работното си място. Те са родени творци и често се превръщат в известни музиканти, актьори и продуценти. Освен това Везните притежават добродетели като търпение, широкоскроено мислене и лекота в общуването. В допълнение на вродената си артистичност, тези хора заемат доста успешно и позиции като ментори или преподаватели по различни хуманитарни дисциплини.



Емоционалният Скорпион

Интимността е от жизненоважно значение за Скорпиона, не само на физическо, но и на емоционално ниво. Те са задълбочени в отношенията си и изпитват интензивни емоции, затова успяват да се създадат дълготрайни и стойностни отношения. Сред представителите на тази зодия има видни терапевти и психолози, тъй като интуитивно усещат и разбират скритите емоции и травми от детството на хората. Освен това умеят да пазят тайни, така че всички им се доверяват безусловно.

Проницателният Стрелец

Стрелецът е борец за свобода и не обича да му се поставят никакви ограничения. Те мразят шаблоните и се чувстват дори застрашени от оковите на традициите. Въпреки това са добри комуникатори и умеят да работят добре в екип, затова мениджърски позиции в компании, които се занимават с прогресивни технологии, биха паснали идеално на тяхната същност. Те работят чудесно и свободни професии като писатели на щат или външни консултанти, за да разполагат с по-гъвкаво работно време.

Корпоративният Козирог

Козирозите преследват винаги най-престижните професии, но и такива, на които заплатата също не е по-малко примамлива. Единственото, което искат от живота, е постижения и пак постижения. Също така държат да бъдат издигнати по почтен и заслужен начин. Може би няма по-подходяща професия за тях от такава, която съчетава възможността за растеж в йерархията и обслужването на клиенти на високо ниво.



Адаптивният Водолей

Водолеят може да се справи с всичко, което се изпречи на пътя му, стига да придобие нужната квалификация за това. Веднъж почувствал се уверен в знанията и способностите си, няма равен на него. Въпреки, че са наистина универсални, те все пак се чувстват най-вече в свои води, когато се занимават с хуманитарна дейност.

Творческите Риби

Знакът с най-богатото и интересно въображение, безспорно е този на Рибите. Те са способни да се възхитят и на най-елементарното потрепване на есенно листо секунди преди да се отрони от клоните на заспиващото зимен сън дърво. Мечтаят и не спират да вярват в чудеса, те са децата на зодиака. Рибите могат да бъдат много талантливи артисти, художници, певци и актьори, както и успешни учители, консултанти, физици и дори астролози.

Четете още: Тези 4 зодии са с най-високо IQ според астролозите