Автор
Десислава Недева

Какво ни вещае Таро през октомври: Щастливата карта е за Козирог!

В началото на октомври решихме да се обърнем към метафизичните сили и енергии и да попитаме картите Таро какво значимо събитие ще се случи в живота на 12-те зодии през този месец. Започваме по традиция с първия знак от зодиака:

Овен - Асо Чаши

Овните ще загърбят за момент напористата си природа и ще попаднат в плен на чувствата. Те ще са по-емоционални от обикновено, което в никакъв случай не трябва да ги плаши, просто е добре да се запасят с няколко допълнителни броя носни кърпи.



Телец - Шестица Мечове

Телецът, както знаем, е инатливо животно, също както представителите на този зодиакален знак. Това тяхно качество бързо и лесно ги поставя в епицентъра на конфликтни ситуации, както в офиса, така и у дома. Месец октомври обаче е моментът да се запознаем и с тяхната блага страна на характера. Томахавките са заровени, птички пеят, люляци не цъфтят, но ни се иска, и така до следващия месец.

Близнаци - Деветка Мечове

Близнаците обичат да държат всичко под контрол и имат план за всяка една стъпка по своя път. Но животът не винаги се съобразява с нашите планове, нали така? Даже много често обича да се шегува с нас и ни изпраща непредвидени обстоятелства, които да осуетят перфектно създадената ни стратегия. Точно такава шега на съдбата ще сполети този знак, който със своята гъвкавост и комбинативност, обаче, бързо ще пренареди картите в своя полза.



Рак - Деветка Пентакли

Раците са работили много усърдно предходните месеци и сега идва моментът за жътва. Фокусът е материалната сигурност. Има една уловка! Раци, внимавайте да не се увлечете прекалено по парите и лукса и да забравите старите приятели. Не се самоизолирайте.

Лъв - Шестица Пентакли

Лъвът е благороден знак и се слави със своята щедрост, но през този месец сърцето му ще се отвори по-широко от всякога и ще раздава материални блага, добро отношение и положителна енергия на поразия. А най-хубавото е, че останалите ще му отговарят със същото.

Дева - Петица Пентакли

Девите са работливи и методични, затова няма особено силно да се впечатлят от трудностите, които им е приготвила съдбата през този месец. Демоните могат да бъдат както навсякъде около тях, така и единствено в собствената им глава, затова съветваме да се опитате да намерите онзи лъч светлина, да се хванете здраво за него и да изплувате на повърхността, облени в слънчева светлина...Така, както само вие можете, за да затворите устата на всички свои недоброжелатели.

Везни - Магьосникът

Везните притежават много добродетели, но са колеблив знак. През този месец обаче качествата им ще изпъкнат пред тези на останалите знаци и всички ще са впечатлени от тяхната инициативност и умения във всичко, с което се захванат. Светът е във ваши ръце, Везни, направете го красив.



Скорпион - Деветка Жезли

Символът на Скорпиона е фениксът. Всеки представител на зодия Скорпион преминава през много сътресения, но накрая винаги възкръсва от пепелта, научил своя урок, помъдрял, пораснал. Октомври няма да му спести ограниченията, но важното в случая е, да не губи вяра в своите способности и да не издига стени пред себе си, защото спасението се крие в неподозирани места и хора, но не на всеки ъгъл. Затова, Скорпиони, оглеждайте се по-внимателно.



Стрелец - Паж Пентакли

Стрелците винаги са на гребена на вълната и сякаш всичко в живота им се случва на бързи обороти. През този месец, обаче, ще се наложи малко да намалят скоростта и да проявят повече старание и прилежност, ако искат да постигнат високите резултати, към които така идеалистично са насочили своята стрела.

Козирог - Паж Чаши


Козирогът е късметлията на зодиака през този месец и за него изтеглихме една от любимите ни карти, която вещае не само нов обект на чувствата и мислите ни, но и признание за любов и обещание за отдаденост. Какво повече му трябва на човек? Любовта движи света, а този месец Козирогът ще е на предната седалка, настъпил газта до дупка.

Водолей - Крал Пентакли

Водолеят често е смятан за ексцентрик и хахо, но истината е, че доста добре знае как да вложи средства и енергия, за да реализира мечтите си. Ето защо хората в обкръжението му го търсят за всякакъв род услуги. Октомври месец няма да направи изключение и той ще бъде обсипан с молби и поръчки от всякакво естество. Хубавото е, че всеки Водолей знае как да спечели дивиденти, дори когато той е в ролята на даващия.

Риби - Умереност

Рибите са воден знак и като такъв имат склонността да се сливат с чувства, хора, ситуации по изключително непринуден начин. Те лесно свикват с новото, адаптират се и се ориентират безпогрешно в непредвидени обстоятелства. Този месец, обаче, тяхната гъвкавост ще работи на минимални обороти и доста често ще им се налага да прекратяват отношения, които са вече изчерпани или просто не са достатъчно хармонични за идеалистичния свят, в който им се иска всички да живеят.

Четете още: 9 неща, които трябва да знаете, преди да си вземете мъж Везни