Автор
Десислава Недева

9 неща, които трябва да знаете, преди да си вземете мъж Везни

Запознавате се със страхотен джентълмен и след кратък разговор „случайно“ разбирате, че е зодия Везни. Какви са първите асоциации, които ви минават през ума, замъглен от количеството феромони, които се изливат така или иначе от него? Това са лоялност, креативност, интелект и, разбира се, справедливост. Но тези страхотни качества се проявяват при първа, втора, хайде нека да кажем и трета среща (ако има такава).

Сега обаче ще ви потопим по-надълбоко в тяхната артистична натура и ще ви разкажем за точно девет неща, с които ще трябва да се сблъскате, когато излизате с мъж от зодия Везни.

1. Безнадежден романтик

Всяка зодия се управлява от определена планета. Везни е управлявана от Венера – планетата на любовта, лукса и бохемския стил на живот. Затова, ако искате човекът до вас да ви прави романтични изненади дори и след 20 години брак, дръжте се здраво за този сладур, който е роден в края на месец септември и началото на октомври.


2. Изключително наблюдателен

Това качество явно го е наследил от братята си от съседния знак Дева, но е факт, че само един мъж, който е зодия Везни, ще разбере инстинктивно от какво точно се нуждае "милото му" в този момент и още по-готиното е, че и знае какво да направи, за да му угоди.

3. Балансьорът във връзката

Мъжът Везни обича хармонията и няма да се опитва да доминира на всяка цена в една връзка. Напротив, неговата карма е да променя себе си, за да поддържа баланса, към който така упорито се стреми не само в личните си взаимоотношения, но и във всеки един аспект от своя живот.

4. Притежава опасен чар

Ако сте от ревнивите жени, които пазят мъжете си от чуждите погледи, по-добре не се забърквайте с мъж от тази зодия. Везните са родени чаровници, освен това усетът им за стил, елегантност и класа лесно ги превръщат в обект на бурни женски въздихания.

5. Съобразителен

Ако кажете на един мъж зодия Везни, че ще сте готови след 10 минути, той няма да ви звъни през половин час и да ви пита къде сте. Ето толкова са съобразителни представителите на този знак. Готови са да пожертват част от ценното си време, за да не ви създадат душевен дискомфорт.

6. Конформист

Везните се стремят да се харесат на всички, затова спокойно можете да го поканите на среща със своите приятелки. Той безропотно ще изслуша всички разговори за маникюр, козметика и прически и дори ще сподели кой е любимият му дизайнер, не само за да поддържа разговора, но и защото самият той е разглеждал колекцията му за мъже есен/зима 2019.

7. Умее да се забавлява навсякъде

Ако имате гадже Везни и не се чувствате добре събота вечер, не си мислете, че ще скучаете. Той е също толкова креативен и забавен както в разгара на купона, така и вкъщи на дивана. Разликата ще бъде само в спестените пари и липсата на главоболие на сутринта.


8. Непоправимият оптимист

Везните мислят практично и рационално, но не са скептици като Девите. Мъжът Везни никога няма да допусне неговото момиче да изпадне в депресия, защото на секундата ще и предостави поне 5 логично обосновани и емпирично изведени доводи за вярата в светлото бъдеще (особено тяхното общо такова).

9. Чувствен

Освен чувствителен, този знак е и чувствен, може както да усети, така и да събуди у вас емоции, които досега не сте изпитвали или поне не с тази интензивност. Това свое качество е наследено от другия съседен на Везните знак – Скорпион. Но за него ще говорим, когато настъпи времето на неговото управление.

Чаровен, балансиращ, прочувствен и всеотдаен – това е равносметката дотук, но има ли подводни камъни в архетипа на личността Везни? Разбира се, че отговорът е да. Както той желае да всява хармония, да краси света със себе си и да прави всички щастливи, така на съзнателно или подсъзнателно ниво ще изисква същото и от вас. Ако срещне неразбиране от ваша страна, ще се запознаете с най-голямото мрънкало, което някога сте виждали на тази планета. Затова бъдете мили, нежни и откликващи на неговите желания, за да запазите мъжа Везни в живота си. А ние ви обещаваме, че няма да съжалявате и ден за този свой избор.

Четете още: Коя дата е най-подходяща за сватба през 2020 г.