Какво трябва да направи всяка зодия преди края на лятото, за да привлече щастие и любов

От лятото не останаха много дни, скоро време ще започне есента. Затова сега ще ви дадем ценни съвети какво трябва да направи всеки зодиакален знак до края на лятото, за да привлече късмет, щастие и любов през есента.

Овен

Създайте нещо със собствените си ръце, спортувайте, състезавайте се с другите. Стремете се към лидерство. Наблегнете на действието и ще постигнете това, което искате. Казвайте нещата такива, каквито са.

Телец

Намерете време да се разтоварите. Оставете работата, тя няма да избяга. Направете нещо приятно за себе си, което ще ви достави удоволствие. Запазете хубавото си настроение, вярвайте повече в доброто. Късметът ще е на ваша страна.

Близнаци

Близнаци, пътуването и общуването с интелигентни хора ще ви обогати и освежи. Ще научите нещо ново, което ще ви обогати и ще ви донесе щастие и любов. Доверете се на хората, приятелите няма да ви подведат.

Рак

Раците може да започнат да изучават психология, те трябва да се опитат да помагат на другите хора. Ако правите добро на някого, това ще ви се върне и на вас. Отидете си по родните места, там ще се заредите с положителна енергия. Медитирайте и си направете режим, който да използвате ефективно наесен.

Лъв

Бъдете все така блестящи и неотразими и любовта и късметът ви ще са с вас. Играта трябва да стане важна част от живота ви: в аматьорски театър, с приятели на игралната маса, със собствените ви деца.

Дева

Вашето слънце разпалва активност за подпомагане на другите. Потърсете занимание, което ще е от полза не само за вас, но и за околните. И като хоби изберете нещо, свързано с красота, дизайн или писане. И не забравяйте да следите здравето си и да се грижите за тялото си.



Везни

Запознайте се с нови хора, опитайте се да бъдете видими, създавайте връзки, преговаряйте, станете арбитър в спорни ситуации. Общувате с другите, намерете нови партньорства, създавайте приятели.

Скорпион

Предизвикайте себе си, като изберете екстремни забавления. Не се страхувайте от трудностите. Напротив, станете човекът, който умело преодолява препятствията по пътя си и учи другите да правят същото. Поемете риска, като започнете собствен бизнес.

Стрелец

Предайте знанията си на други хора. Важно е да се задълбочите в това, което наистина ви интересува и да споделите мислите си за него. Ако е възможно, пътувайте колкото е възможно повече, изучавайте културата и историята на други страни. Като хоби можете да изберете ученето на чужди езици, конна езда, тенис и шах.



Козирог

Овладейте целеполагането и управлението на времето: планирано - направено. Не се страхувайте да влезете в ролята на лидер. Напротив, когато е възможно, поемете юздите в свои ръце. Като хоби и изберете стречинг, туризъм в планини или пещери и плуване

Водолей

Колкото по-непредвидимо и екстравагантно се държите, толкова по-ярко ще гори вашето Слънце. Не стойте в сянка: възползвайте се от всяка възможност да участвате в обществения живот. Интересувайте се от политика, присъединете се към организация, която обединява съмишленици, хора, запалени по обща идея. Или сами създайте такава общност, например започнете свой блог.

Риби

Най-добрите приятели на вашето Слънце са поезията, музиката, езотериката, психологията, както и фотографията и киното. Опитайте се да намерите по-дълбок смисъл във всичко, станете изследовател на света около вас. Правете благотворителна дейност, научете се да медитирате, ходете редовно сред природата. Като хоби изберете една от посоките в езотериката.

Четете още: 6 зодии, които грешат постоянно и не си взимат поука