Автор
Десислава Недева

Картите Таро разкриват какъв ще бъде месец ноември за всяка една зодия

Овен – Осмица Мечове

През месец ноември нуждата от самоконтрол ще бъде водеща при развръзката на наболели за вас теми. За съжаление ще ви е изключително трудно да го проявите. Хората около вас също няма да могат да ви окажат подкрепа, а сякаш несъзнателно ще ви подтикват да вършите не особено разумни деяния. Добрата новина е, че този период няма да продължи дълго и още с настъпването на месец декември, ще погледнете от друг ъгъл на ситуацията и ще имате вече някаква представа как точно да подходите, за да се избавите от неволите.



Телец – Кралица Пентакли

Ноември ще бъде за вас динамичен и изпълнен с интересни събития месец. Вкъщи е някаква лудница, която някак си трябва да овладеете, за да не излязат нещата съвсем извън контрол, а в работата сте нагърбени с допълнителни ангажименти и отговорности. Гласуваното доверие, разбира се, ви ласка, а и ще получите сериозен бонус, но физически вече трудно успявате да се справите с всичко сами. Не бъдете горделиви и потърсете помощ от приятел, колега, съпруг. Ще видите колко по-лесен е животът, когато имаме човек, на когото можете да разчитате в трудни моменти.

Близнаци – Колелото на съдбата

Ноември месец ще ви изненада с неочаквани събития и обрати в живота, каквито дори не сте и подозирали, че някога ще ви се случат. Плановете ви ще се осуетяват в последния моменти, ще се налага да почакате повече за изпълнението на елементарни проекти, всичко ще претърпява някаква метаморфоза, преди да се случи. Опитайте се да запазите спокойствие и да осъзнаете, че промените са само и единствено за ваше добро. Бъдете смирени и реагирайте своевременно с гъвкавост и философско отношение.



Рак – Асо Жезли

През следващите тридесет дни, вие ще сте изправени пред предизвикателството да общувате с човек, който не ви е особено приятен или да присъствате често в ситуации, които ви дразнят и провокират най-лошите черти от вашия характер да излязат наяве. Необвързаните представители на зодия Рак ще усетят непреодолимо привличане към човек от тяхното обкръжение, който досега са смятали просто за добър приятел или дори не са забелязвали неговото присъствие. Отдайте се на порива да ви завладее и изживейте авантюрата докрай. Само тогава ще имате шанса да разберете, дали от нея ще излезе дълготрайна и красива връзка или е поредната мимолетна афера.

Лъв – Двойка Чаши

Лъвовете ще се радват на хармонични и красиви взаимоотношения, независимо дали става дума за партньорски, приятелски или бизнес такива. Буквално се разбирате без думи и перфектно се допълвате като тандем. Качествата на единия припокриват недостатъците на другия и обратното. Ще успеете да изградите такава симбиоза помежду си, че на практика ще бъдете непробиваеми за другите. С каквото и да се занимавате заедно, то ще бъде успешно. Наслаждавайте се на своите постижения и се опитайте да поддържате баланса помежду си, защото дори и при най-малкото невнимание, магията може да се развали и да страдате горчиво за миналите щастливи времена на просперитет.



Дева – Страшният съд

Отбележете си месец ноември в календара, Деви, защото той ще бъде отрезвяващият шамар, който ще ви помогне да осъзнаете, че се движите в неправилната посока и е време да промените нещо в себе си, ако искате да бъдете щастливи и удовлетворени от живота. Няма да ви бъде никак лесно, защото пробуждането за подобни съдбовни решения, често е болезнено и изисква да мобилизирате целия арсенал от воля и упоритост, докато най-накрая намерите правилната посока. Крайният резултат ще е повече от задоволителен, но за момента трябва просто да стиснете зъби и да действате според порива си.

Везни – Обесеният

Няма да ви лъжа, Везни. Ноември няма да бъде вашият месец и вероятно ще се чувствате като жертва, но е важно да се опитате да погледнете на ситуацията от друга перспектива. Тогава нещата ще придобият съвсем различен смисъл и ще разберете, че няма нужда да се самосъжалявате, защото по този начин с нищо не си помагате, а единствено усложнявате положението още повече. Оставете емоциите настрана и погледнете обективно на ситуацията. Всичко ще започне да се нарежда, когато усвоите правилно уроците си. Но докато не ги виждате, няма как да ги научите, нали така?



Скорпион – Деветка Чаши

Въпреки сложната ситуация, в която се намира цялото човечество, времената за вас, Скорпиони, са повече от добри. Сякаш всички желания изведнъж започват да се сбъдват пред очите ви, а вие сте изпълнени с гордост, че усилията ви през последните няколко месеца не са били напразни. Най-после успявате да постигнете емоционален баланс и се научавате да се радвате на живота, а с тази нагласа хубавите неща продължават сами да ви намират. Емоциите са изцяло положителни и не са прекалено силни, така че да замъглят трезвата ви преценка. Насладете им се докрай, но и не забравяйте да споделите щастието си с околните. Не се самоизолирайте.

Стрелец – Крал Жезли

Стрелците по принцип предпочитат да се носят по течението, но през ноември ще ги обземе някаква необяснима амбиция да постигнат целите си колкото е възможно по-скоро. Те са изпълнени с ентусиазъм и устрем и няма пречка, която да ги отклони от пътя, по който са решили да вървят. Няма да губят от ценното си време и енергия да се съмняват в собствените си сили и да се самосъжаляват. Действат смело и със замах постигат мечтите си. „Сега или никога“ ще бъде мотото на Стрелците през този месец, така че или бъдете до тях във всяко едно начинание или не заставяйте на пътя им, защото просто ще бъдете пометени.



Козирог – Жрецът

Козирогът го очаква съдбоносна среща. Той ще открие своята сродна душа, която ще му предаде ценни уроци, важни за правилното му еволюционно развитие като индивид. Възможно е този човек да не се задължи прекалено дълго в живота му, а само докато трае неговата мисия. Когато Козирогът усвои урока, на който трябва да бъде научен, пътищата им вероятно ще се разделят. Това не бива да ги натъжава и е много важно да не гледат прекалено закостеняло на подобен тип срещи, а да отворят съзнанието си и да приемат своята съдба без съпротива или проява на самосъжаление.

Водолей – Рицар Мечове

Въпреки своята пословична инициативност, Водолеите бяха леко нерешителни през последните няколко месеца. През ноември обаче, най-после ще получат подтика, който ще задвижи колелото на тяхната решителност и бързо ще се върнат отново в играта. Ще осъзнаят, че е време за действие, а не за мързелуване и с един замах ще променят своето ежедневие, а оттам и събитията, които ще започнат едно след друго да се случват в живота им. За бъдещия успех на своите дела, Водолеите трябва да бъдат честни и директни в общуването си с околните, но без да нараняват чувствата им.



Риби – Силата

Рибите са таили много надежди за един активен и успешен месец ноември, но животът отново поставя на изпитание тяхната издръжливост и умение да проявяват гъвкавост и адаптивност в различни ситуации. Нещата няма да се случват точно така, както са ги планирали, но в никакъв случай не трябва да ги насилват, защото това само ще влоши положението. Нужно е да проявят търпение и да направят някои компромиси със себе си, за да имат някакво развитие по проектите, които движат в момента. Представителите на зодия Риби умеят да чакат и това тяхно качество ще бъде щедро възнаградено, когато настъпи моментът на разплата.

Четете още: Венера в тригон със Сатурн и Плутон: Не се учудвайте, ако ви предложат брак