Автор
Десислава Недева

Венера в тригон със Сатурн и Плутон: Не се учудвайте, ако ви предложат брак

Когато Венера застане в тригон с Плутон, той добавя една интензивност и страст във връзките и всичко, което обичаме да правим и ни носи удоволствие. Това ще се случи на 21-ви октомври и ще ни накара да се почувстваме много по-привързани към нашите любими и ще имаме засилено желание да се отдадем на интимни ласки, тъй като нуждата ни от обич и близост ще бъде по-силна от всякога.

Не е изключено да усетим силна кармична привързаност към представител на противоположния пол. Изобщо вероятността да срещнем сродната си душа през следващите няколко дни рязко се повишава. Има обаче голяма опасност обвързаните половинки да се впуснат в тайна афера, без да имат сила и възможност да се противопоставят на животинския си нагон. Обвързаностите, които се създават в този период от време имат тенденцията да траят дълго, така че помислете добре, преди да се впуснете в поредния флирт, който е уж само за забавление.



Трябва много да внимавате през следващите няколко дни да не се поддавате на своите мании и обсесивни състояния и то не само що се касае до личните взаимоотношения. Тъй като в момента се радвате на стабилни финансови постъпления, не е изключено да се изкушите да си направите някоя скъпо струваща естетическа интервенция или да залитнете по татусите, които всеки месец стават все повече и повече по вашето тяло. Времето е изключително подходящо и да направите някои освежителни ремонти у дома или да се заиграете с промяна на интериорния дизайн. Всякакви креативни дейности, които се вършат в уединение ще се отразят благотворно на душевното ви спокойствие. Ще имате желание да угодите не само на себе си, но и да зарадвате другите с грижа, внимание и подаръци, за да направите сивото ежедневие малко по-бляскаво от обикновено.



Само три дни след този транзит, на 24-ти октомври, Сатурн също се сключи тригон с планетата на любовта, красотата и удоволствията – Венера. Хармоничните аспекти между Венера и Сатурн дават сериозност и дълготрайност на всички връзки, които се формират, докато трае тяхното влияние на небосклона. Ако сте свободни, човекът, с когото съдбата ще ви срещне може да бъде много по-възрастен или много по-млад от вас, но пък отношенията ви ще бъдат дълбоки, искрени и звездите обещават, че ще продължат за дълъг период от време.

Обвързаните двойки пък ще се радват на по-голяма близост и стабилност в отношенията. Ако се намирате в проблемна връзка, сега е идеалният момент да изгладите неразбирателствата помежду си. Сатурн ви дарява с една хладнокръвна мъдрост, която ще ви помогне да се отнасяте с уважение към нуждите на другия като в същото време ще разрешавате конфликтите рационално, добре обмислено и аргументирано. Заради трезвата преценка на всяка една ситуация, ако през следващите няколко дни ви хрумне да предложите брак на своята половинка, аз лично ви съветвам да го направите точно сега. Нищо не замъглява съзнанието ви и решението вероятно се основава на логична мисъл и дълбоки чувства. Стабилността във финансите ви също е гарантирана, така че не е проблем да заделите бюджет и за годежен пръстен. А аз ви пожелавам отговорът да бъде само и единствено „Да!“.

Четете още: Слънцето застава в точна опозиция на Марс: Заявете себе си и своите желания