Автор
Ива Петрова

Китайски хороскоп за ноември 2022 г.: Кои зодии ги очаква нова любов и кои - финансов възход

Ноември обещава да бъде драматичен месец. Пълно лунно затъмнение на 8 ноември може да провали всичките ви планове. В началото на месеца се опитайте да не давате обещания и гаранции. Оставете си място за маневриране.

Втората половина на месеца обещава да бъде малко сантиментална. Вероятно отново ще бъдете завладяни от размисли за смисъла на живота размисли за смисъла на живота или ще искате да си спомните миналите си привързаности. Месецът е много подходящ за обучение, получаване на нова специалност или повишаване на квалификацията.

Какво да очаква през този период всеки знак от китайския хороскоп, разкрива астрологът и екстрасенс Аделин Блекмун.

Плъх

Приятелствата и социалните връзки ще изискват вашето внимание през следващия месец. Можете да получите няколко покани за различни събития наведнъж: от рожден ден до церемония по награждаване. Активният социален живот ще ви достави много радост. Кариерата е вторият важен акцент за този месец. Можете да започнете нов проект, той ще бъде успешен. Възможен напредък в кариерата.

Бик

Сега цялото ви внимание е заето от градене на кариера. Вашата активна работа най-накрая ще бъде оценена. Може би повишение или изгодно предложение от конкурентна организация. Доволните клиенти или партньори могат неочаквано да ви направят добра реклама. В личните отношения е възможно изостряне на стари конфликти. Опитайте се да не влизате в кавги и спорове, не си спомняйте минали оплаквания, ако не искате да разстроите партньора си.

Тигър

Вашите образователни способности сега са много високи. Ще усвоявате с лекота нови знания и умения.Чудесен момент да се запишете на курсове или лекции, които сте отлагали дълго време. В личния си живот обърнете внимание на този човек, който е с вас от дълго време, но отношенията ви с него са били предимно приятелски. Неочаквано връзката ви с него може да прерасне в нещо повече от приятелство.



Заек

Ноември ще ви осигури достъп до финансови ресурси. Може да е неочакван бонус или стар дълг. Можете да вземете заем, който лесно ще върнете. Семейството ще изисква специално внимание от вас. Вашите деца или близки роднини ще се нуждаят от подкрепата ви повече от обикновено. В социалния си живот ще почувствате нарастващо внимание към себе си, вашите публикации в социалните мрежи могат да предизвикат голям интерес.

Драконът

Личният ви живот е във възход. Добри отношения с близки и далечни роднини. Можете да изградите отношения дори с тези, с които сте били в конфликт от дълго време. Научете се да се доверявате на любимите хора, опитайте се да направите времето, прекарано с тях, интересно и наситено. В края на месеца има голяма вероятност от битови неприятности (повреда на оборудване, течове от тръби), които ще ви създадат неприятности.

Змия

Този месец ще отворите нова страница в живота си. Това може да бъде голямо събитие - преместване, нова работа или малка, но приятна дреболия - нов навик, промяна в начина на живот. По един или друг начин енергията на нещо ново ще дойде в живота ви. Използвайте този шанс, ако отдавна искате да промените нещо. Инвестициите във финансовия сектор ще бъдат успешни. Внимавайте с думите, може да бъдете погрешно разбрани.

Кон

Семейството ще привлече цялото ви внимание през следващите четири седмици. Ако имате деца, отделете им повече време. Отидете на детско парти или спортно събитие, в което участва вашето дете. Добър момент да посетите роднини, които живеят далеч от вас. Бъдете внимателни с разходите, особено дългосрочните. Не бързайте да купувате годишни карти или абонаменти.

Коза

През ноември ви очакват много промени, свързани с вашия дом. Може да решите да се преместите или ремонтирате. Добро време да се освободите от всичко ненужно, счупено и излишно. Професионалното ви търсене ще се увеличи. Бъдете готови да работите добре в екип. Ако имате собствен бизнес, може да искате да намерите партньор. Бъдете внимателни в отношенията с хората. Някой от близкото ви обкръжение може да загуби доверие във вас.

Маймуна

Следващият месец обещава да бъде интересен. Вниманието ви ще бъде насочено към средствата за придвижване. Вероятно ще решите да купите или продадете кола, да преминете към велосипед или обществен транспорт. Има голяма вероятност старите ви навици да се върнат – внимавайте с храната и компютърните игри. Ще трябва да положите известни усилия, за да не загубите постигнатото от предишните месеци.

Петел

Месецът е успешен във финансово отношение. Очаква ви ръст на доходите, ще можете да получавате пари от най-неочаквани източници. Може би клиентите ще се заинтересуват от това, което правите, или ще получите успешна работа на непълен работен ден. Вашите приятели може наистина да се нуждаят от подкрепата ви, да сте готови да разрешите проблемите им или просто да слушате и съчувствате. Ако получите покана за семеен празник, не търсете причини за отказ. Това събитие ще бъде рядка възможност да съберете цялото семейство заедно.

Куче

Най-важното за вас в момента е да се съсредоточите върху целите си. Мислете не само за това какво бихте искали да направите днес или утре, но и за това каква ще бъде следващата ви година, следващите пет години. Колкото по-подробен е вашият план, толкова повече възможности ще можете да видите за неговото изпълнение. Необходимостта да помогнете за решаване на семейни проблеми вероятно ще бъде причина за пътуване. Ще се срещнете с роднини, които не сте виждали от много дълго време.

Глиган

Ноември за вас е времето за равносметка. Помислете за всичко, което сте успели да постигнете през последните няколко години, преценете колко сте се променили. Тези разсъждения ще бъдат вашата мотивация за по-нататъшно развитие. Може да искате да водите дневник или да напишете мемоари. В средата на месеца пред вас ще се открият нови финансови възможности. Сделката, която смятахте за почти невъзможна, ще се осъществи. Подходящото време да отворите свой бизнес или да реализирате нов проект.

Четете още: Картите Таро знаят: През 2023 г. Русия ще сключи важно споразумение и ще настъпят кардинални промени