Автор
Десислава Недева

Когато Овенът е влюбен: страст, романтика и още нещо

Овенът притежава силен характер и отличителни черти, с които можете да го разпознаете на мига. Той е първият знак от зодиака и като такъв иска всичко в живота му да се случва сега и веднага. По аналогичен начин подхожда и към избора си на партньор – когато набележи своята цел, той прави всичко по силите си, за да спечели сърцето й, колкото се може по-скоро. За съжаление при него както влюбването, така и разлюбването се случва бързо, след което се насочва към нов обект на своите страсти и желания. Как се държи Овенът, когато е във връзка обаче, разбере от следващите редове:

1. Поставя себе си на първо място

Овенът определено е един от най-егоистичните знаци в зодиака. Той първо мисли за собствените си нужди и желания и чак след това, евентуално, ако имате късмет ще се погрижи и за вашите. Най-вероятно ще ви попита как сте и ще говори за чувствата ви, но просто няма нужното търпение, за да изслуша отговора. Със сигурност не го прави целенасочено, за да ви обиди. Той просто е роден такъв и не може да направи нищо, за да го промени.



2. Искрен е

Когато се намира във връзка, Овенът никога няма да си позволи да направи нещо нередно зад гърба ви. Той може директно да ви попита дали не искате да участвате в тройка с вашата секси приятелка, но да се занимава с афери и задкулисни игрички – никога. Овенът е прям и първосигнален, не очаквайте от него прекалено много. Но тази детинска наивност има своя чар – винаги знаете какво мисли, защото му е изписано на лицето, но в повечето случаи ще го чуете изречено от собствената му уста.

3. Никога не се предава

Ако преминавате през труден период от вашата връзка, помнете, че можете да разчитате на него във всяко едно отношение. Той няма да ви предаде, нито да си тръгне, защото е борбен и има добро сърце. Ще държи ръката ви и ще мине и през ада, ако трябва, но ще бъде до вас, докато не се увери, че всичко е наред. Той е амбициозен и обича да покровителства своята половинка, истински мачо, който носи избраницата си на ръце.



4. Романтичен

Да, правилно прочетохте. Овенът може да бъде наистина романтичен, макар да изглежда земен и груб като характер. Отвън е скала, но вътре в себе си носи нежна и ранима душа, която бленува близост и нежност. Той с охота ще резервира стая в луксозен хотел, която да бъде украсена с розови листа, ароматни свещи, а в банята ще ви очаква топла вана с искрящо шампанско. И това е най-малкото, което можете да очаквате като жест, защото откраднатите мигове пред телевизора, сгушени в петък вечер на дивана, галейки нежно косите ви, са най-истинската романтика, за която една жена може да мечтае.

5. Категоричен

Ако сте във връзка с Овен и сте направили някоя голяма глупост, не очаквайте да ви я прости. Той притежава голямо его и ранима душа, което прави прошката почти невъзможна в неговия живот. Когато Овен затвори една врата след себе си, той не се връща назад, за да види кой чука на нея. Може да е първичен, но не е глупав и инстинктивно пази сърцето си от повторно счупване. Животът продължава, той е достатъчно силен и носи оптимизъм и ентусиазъм, които ще му помогнат бързо да стъпи отново на краката си, затова не го мислете. Мислете за себе си, че сте изгубили такъв автентичен и прекрасен човек. Но може да сте от късметлиите и скоро пак да срещнете някой чаровен Овен, който да направи дните ви цветни, живи и изпълнени със смисъл и красиви мигове на щастие.

Четете още: Тези 4 зодии ще имат ново гадже това лято