Автор
Десислава Недева

Японски нумерологичен хороскоп разкрива вашата съдба

Според легендата този изключително прецизен японски нумерологичен хороскоп води началото си от правителството на шогуна Тойотоми Хидейоши. Основата, на която се базира тази нумерология е редуцирано число, което се получава от сумата на всички цифри от рождената ни дата. Така например, ако сме родени на 15.07. 1987 година, събираме числата 1+5+0+7+1+9+8+7 = 38. След това редуцираме 38 до просто число (3+8 =11, 1+1 = 2) и по този алгоритъм получаваме нашето Число на съдбата – 2.



Всяко едно Число на съдбата отговаря на определена планета и носи нейните характеристики. Какво означава това за вашия характер и по какъв начин той предопределя бъдещето ви, предстои да разберете:

Число на съдбата 1

Слънцето вибрира с цифрата едно. Неговите притежатели са силни и енергични, имат завидно добра интуиция. Винаги стартират с голям ентусиазъм новите си проекти и са смели пионери, които обичат да рискуват и да проправят път там, където още никой не се е осмелил да стъпи. Склонни са да прегряват на работното място и често страдат от главоболие, когато се претоварят, а това се случва често, тъй като винаги надценяват способностите си. Ако успеят да култивират лидерските си качества и вродена харизма като бъдат по-търпеливи, аналитични и методични, биха покорили света за отрицателно време.



Число на съдбата 2

Луната се свързва с енергията на числото две. Лунните деца са спокойни личности, които се разбират добре с околните, поради което се радват на широк кръг от приятели. Те са душата на компанията и нямат нищо против да бъдат под светлините на прожекторите. Много са щури и бързо приемат новите предизвикателства. Лесно се адаптират към промените, но остават привързани към корените си. Необходимо е да открият баланса между старото и новото, за да градят успешно бъдеще.

Число на съдбата 3

Числото 3 се намира под влиянието на планетата Юпитер и прави своите притежатели изключително приятни, оригинални, изобретателни, интуитивни, комуникативни и успешни творчески личности. Тези хора са много чувствителни и стресът се отразява най-вече върху работата на черния им дроб. Носят елемента огън в себе си, поради което са инициативни и дейни, но не бива да се нагърбват с няколко проекта едновременно, защото имат склонността да се претоварват. Необходимо е да се научат да поставят здравословни граници, които да не прекрачват, ако искат да са здрави и щастливи.



Число на съдбата 4

Четворката е подвластна на планетата Сатурн и се свързва с реформаторския дух, необходимостта от свобода и бунтовнически характер. Тези хора притежават отлични педагогически умения, защото са отговорни, организирани, постоянни и покровителски настроени. Тъй като са тревожни натури, често имат проблеми със стомаха на нервна почва. Носители са на елемента въздух и чрез придобиване на нови умения и качества се учат да бъдат по-разчупени и адаптивни, въпреки че са типични традиционалисти.

Число на съдбата 5

Меркурий е владетелят на числото 5 и бележи хората на острия ум, мислители, критици, интелектуалци и артисти. Въпреки своя аналитичен подход към живота, те са добри и обичат животните и децата. Но пък са лесно раними, раздразнителни, някак неспокойни и невротични. Обичат приключенията и рядко се задържат на едно място. Страхуват се от провал, което може да бъде най-голямата им спирачка в живота. Не трябва да потискат емоциите си, а е редно да се научат да канализират натрупаното напрежение. Ако успеят и да слушат и интуицията си, а не винаги да залагат на логиката, ще постигнат невероятен успех във всяко едно начинание.



Число на съдбата 6

Хората родени с Число на съдбата 6 се намират под опеката на Венера. Те се стремят към красота и хармония във всичко, което правят. Както в работата, така и у дома са високо ценени, защото са грижовни и отдадени в делата си. Комуникацията с хора е ключова тяхна характеристика, която им отваря много врати. Понякога обаче те могат да бъдат непостоянни и прекалено спонтанни в определени ситуации, което не им върши услуга. Най-голямата им сила са техните креативност и творчески дух. Предпочитат да създадат успешно семейство пред това да гонят кариерни върхове.


Число на съдбата 7

Уран владее числото 7 и олицетворява съветниците, които биват издигани на по-късен етап от своя живот. Тези хора са наистина вдъхновяващи с мъдростта, която притежават от ранна възраст. Често от тях стават чудесни лечители, учители и лидери, защото са в хармония със себе си и излъчват невиждана доброта и толерантност към заобикалящия ги свят. Търпеливи са, силни индивидуалисти, които имат нужда постоянно да придобиват нови знания и умения. Често обаче забравят да се погрижат за себе си и това се отразява зле на подсъзнанието им, което удря физическото им здраве в зряла възраст. Ако се научат да задоволяват не само чуждите, но и личните си потребности, могат да достигнат много високи постове в кариерата.



Число на съдбата 8

Осмиците притежават марсов характер и се отличават с желанието си да упражняват своята сила и власт над останалите. Те са горди и смели личности, които знаят какво искат от живота и как да го постигнат. Владеят добре финансите си, организирани са и отговорно и старателно изпълняват своите задължения. Притежават добра преценка, концентрирани са и непреклонни в следването на една единствена цел в живота. Понякога може да имат прекалено материалистичен подход към света, твърде груб и циничен изказ. Полезно е за тях да се обграждат с визионери, за да не задълбават прекалено много в миналото, което никога няма да се върне обратно.

Число на съдбата 9

Числото 9 се подчинява на законите на Нептун. Тези хора са мислителите на новото време, чисти и духовни същества, които обичат да раздават своята любов на останалите. Понякога действат импулсивно и изглеждат разсеяни или свръхчувствителни, но всъщност притежават голяма сила, артистичност, отлична връзка с подсъзнанието и са най-големите филантропи. Препоръчително е да избягват страни със студен климат, защото костната им система е по-уязвима. Най-важният урок, който трябва да научат в този живот е да бъдат по-концентрирани и да не се отклоняват от основната цел, която са си поставили.

Четете още: Венера в квадрат с Марс носи любовна експлозия в живота ни