Автор
Десислава Недева

Кой кого напуска: Ключът е в Асцендента

Животът невинаги върви гладко като новопостроена магистрала, по-скоро напомня на возене на влакче на ужасите - един ден си горе, на следващия летиш с бясна скорост надолу и крещиш, опитвайки се да си спасиш душата.

Психолозите казват, че ние сме отговорни за всичко, което ни се случва или не ни се случва в любовта.

Дали поемате инициативата в свои ръце, или оставяте топката в полето на вашия партньор е въпрос на характер. Астролозите казват, че Асценднентът определя каква роля ни е отредена в междуличностните взаимоотношения - тази на изоставящия или на изоставения.

Асцендент Овен

Вие не понасяте някой да ви занимава с дребнави и маловажни детайли. Цените своето време и това на околните, затова няма да се свените и ще поставите финалната права на вякакъв род връзки, които отдавна вече са неплодотворни или ви дърпат назад в личностното ви развитие, на което много държите.

Асцендент Телец

Веднъж съградил здрава основа на сериозни взаимоотношения, човек с Асцендент Телец рядко и в изключително частни случаи би си позволил лукса да я срине. Фактът, че държи винаги да има компания и неспособността да взима категорични решения, го прави достоен член на групата на изоставените.



Асцендент Близнаци

Хората с този Асцендент държат винаги картите си на масата. Недомлъвки, увъртания и дребни лъжи на килограм могат сериозно да разгневят иначе веселата им натура. Те са енергични, ексцентрични и категорични, затова ще ви зарежат без да им мигне окото, в мига, в който усетят някаква неискреност у човека до тях.

Асцендент Рак

Всяка проява на грубост, нетактичност и невъздържаност ще предизвика вълна от недоволство, което напира да изригне под формата на мощен вулкан от сълзи от дълбините на рачешката душа. Нуждата от чувството, че е закрилян и обгрижван обаче, препраща автоматично хората с този Асцендент в групата на изоставените.

Асцендент Лъв

Всички зодии, които са комбинирани с лъвски Асцендент, са истински пожар. Те не понасят унили, сиви и депресирани хора, още по-малко пък стеснителни или пресметливи. Това направо ги демотивира до живот и вероятно никога повече няма да ги видите в компанията на подобни ходещи сенки. Нахъсаната им огнена натура не се задоволява с посредствеността и затова категорично ги причисляваме към отбора на зарязващите.



Асцендент Дева

За вас е важно всичко в живота ви да е предварително планирано, да върви гладко и да оправдае високите ви очаквания за перфектно бъдеще. Всяко отклонение от този път буквално ви вбесява, и от прилежната и сдържана Дева не остава почти нищо на повърхността. Скромна и студена, външността на тези хора е доста подвеждаща и те не могат да бъдат по-далеч от пасивността, която внушават, че притежават. Ще ви зарежат, без да им мигне окото.

Асцендент Везни

Притежателите на този Асцендент мечтаят за романтична връзка, основаваща се на взаимно доверие, хармония и лоялност. Всякакво преминаване на общоприетите норми и граници предизвиква неимоверна тревожност в нежните им души. Но те ще замълчат и ще преглътнат обидата в опита си да запазят съкровената вечна любов, в която така сляпо вярват. Затова бройте ги и тях при изоставените.

Асцендент Скорпион

Скорпионската интуиция и находчивост рядко поставя хората, носещи този Асцендент, в положение, в което трябва да избират дали да поемат инициативата по прекратяване на отношенията. Ако в единични случаи все пак им се наложи, дори за миг няма да се колебаят да излязат от връзка, която не ги удовлетворява. Те са родени психолози и знаят, че токсичните отношения само влияят зле на тяхното здраве.



Асцендент Стрелец

Виждали ли сте човек, който не може да понася стагнацията в отношенията, еднообразието и забиването в материалното? Бъдете сигурни, че има Асцендент Стрелец. Той толкова много държи на свободата и движението в една връзка, че ще излезе от нея с лекотата, с която е и влязъл.

Асцендент Козирог

Козирогът е най-стабилният знак в зодиака, а като Асцендент разбива всички класации по практичност и съзидателност. Всякакви вятърничави постъпки могат да разклатят биволското им спокойствие, но в името на дългогодишното партньорство и стремежът им към непоклатим брачен живот те ще си замълчат и ще влязат съвсем доброволно в групата на изоставените души.

Асцендент Водолей

Ако имате партньор с този Асцендент, сигурно сте наясно с нестандартните му представи за съвместно съжителство и вероятно не ви става вече лошо от идеите им. Без никакви притеснения и задни мисли, водолейският Асцендент ще се изнесе от връзка, общо жилище и от планетата Земя, само за да не трябва да търпи задушаващи и прекалено ангажиращи отношения.



Асцендент Риби

Асцендент Риби е най-гъвкавият от всички останали и може като хамелеон да се впише във всяка новосъздала се ситуация. Именно това тяхно незаменимо качество може да ги застави да преглътнат дори поемането на домашните задължения и битовизми, които по принцип ги отвращават до безумие. Ето защо ги добавяме в отбора на зарязващите и с тяхно участие приключваме сезона на разделите.

Четете още: Какво ни вещае Таро през октомври: Щастливата карта е за Козирог!