Кой кого напуска: Ключът е в Асцендента

02 ноември 2019 | 14:37
10853
0
Pixabay
0

Животът невинаги върви гладко като новопостроена магистрала, по-скоро напомня на возене на влакче на ужасите - един ден си горе, на следващия летиш с бясна скорост надолу и крещиш, опитвайки се да си спасиш душата.

Психолозите казват, че ние сме отговорни за всичко, което ни се случва или не ни се случва в любовта.

Дали поемате инициативата в свои ръце, или оставяте топката в полето на вашия партньор е въпрос на характер. Астролозите казват, че Асценднентът определя каква роля ни е отредена в междуличностните взаимоотношения - тази на изоставящия или на изоставения.

Асцендент Овен

Вие не понасяте някой да ви занимава с дребнави и маловажни детайли. Цените своето време и това на околните, затова няма да се свените и ще поставите финалната права на вякакъв род връзки, които отдавна вече са неплодотворни или ви дърпат назад в личностното ви развитие, на което много държите.

Асцендент Телец

Веднъж съградил здрава основа на сериозни взаимоотношения, човек с Асцендент Телец рядко и в изключително частни случаи би си позволил лукса да я срине. Фактът, че държи винаги да има компания и неспособността да взима категорични решения, го прави достоен член на групата на изоставените.

щастлива двойка, уют

Асцендент Близнаци

Хората с този Асцендент държат винаги картите си на масата. Недомлъвки, увъртания и дребни лъжи на килограм могат сериозно да разгневят иначе веселата им натура. Те са енергични, ексцентрични и категорични, затова ще ви зарежат без да им мигне окото, в мига, в който усетят някаква неискреност у човека до тях.

Асцендент Рак

Всяка проява на грубост, нетактичност и невъздържаност ще предизвика вълна от недоволство, което напира да изригне под формата на мощен вулкан от сълзи от дълбините на рачешката душа. Нуждата от чувството, че е закрилян и обгрижван обаче, препраща автоматично хората с този Асцендент в групата на изоставените.

Асцендент Лъв

Всички зодии, които са комбинирани с лъвски Асцендент, са истински пожар. Те не понасят унили, сиви и депресирани хора, още по-малко пък стеснителни или пресметливи. Това направо ги демотивира до живот и вероятно никога повече няма да ги видите в компанията на подобни ходещи сенки. Нахъсаната им огнена натура не се задоволява с посредствеността и затова категорично ги причисляваме към отбора на зарязващите.

жизнерадостни, двойка, Лъв

Асцендент Дева

За вас е важно всичко в живота ви да е предварително планирано, да върви гладко и да оправдае високите ви очаквания за перфектно бъдеще. Всяко отклонение от този път буквално ви вбесява, и от прилежната и сдържана Дева не остава почти нищо на повърхността. Скромна и студена, външността на тези хора е доста подвеждаща и те не могат да бъдат по-далеч от пасивността, която внушават, че притежават. Ще ви зарежат, без да им мигне окото.Асцендент Везни

Притежателите на този Асцендент мечтаят за романтична връзка, основаваща се на взаимно доверие, хармония и лоялност. Всякакво преминаване на общоприетите норми и граници предизвиква неимоверна тревожност в нежните им души. Но те ще замълчат и ще преглътнат обидата в опита си да запазят съкровената вечна любов, в която така сляпо вярват. Затова бройте ги и тях при изоставените.

Асцендент Скорпион

Скорпионската интуиция и находчивост рядко поставя хората, носещи този Асцендент, в положение, в което трябва да избират дали да поемат инициативата по прекратяване на отношенията. Ако в единични случаи все пак им се наложи, дори за миг няма да се колебаят да излязат от връзка, която не ги удовлетворява. Те са родени психолози и знаят, че токсичните отношения само влияят зле на тяхното здраве.

щастие, двойка, брак

Асцендент Стрелец

Виждали ли сте човек, който не може да понася стагнацията в отношенията, еднообразието и забиването в материалното? Бъдете сигурни, че има Асцендент Стрелец. Той толкова много държи на свободата и движението в една връзка, че ще излезе от нея с лекотата, с която е и влязъл.

Асцендент Козирог

Козирогът е най-стабилният знак в зодиака, а като Асцендент разбива всички класации по практичност и съзидателност. Всякакви вятърничави постъпки могат да разклатят биволското им спокойствие, но в името на дългогодишното партньорство и стремежът им към непоклатим брачен живот те ще си замълчат и ще влязат съвсем доброволно в групата на изоставените души.

Асцендент Водолей

Ако имате партньор с този Асцендент, сигурно сте наясно с нестандартните му представи за съвместно съжителство и вероятно не ви става вече лошо от идеите им. Без никакви притеснения и задни мисли, водолейският Асцендент ще се изнесе от връзка, общо жилище и от планетата Земя, само за да не трябва да търпи задушаващи и прекалено ангажиращи отношения.

жена, щастлива жена, свобода

Асцендент Риби

Асцендент Риби е най-гъвкавият от всички останали и може като хамелеон да се впише във всяка новосъздала се ситуация. Именно това тяхно незаменимо качество може да ги застави да преглътнат дори поемането на домашните задължения и битовизми, които по принцип ги отвращават до безумие. Ето защо ги добавяме в отбора на зарязващите и с тяхно участие приключваме сезона на разделите.

Четете още: Какво ни вещае Таро през октомври: Щастливата карта е за Козирог!

Още по темата

Коментари

Добави Коментар

Най-четени