Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Козирози - август идва с нова любов!

Козирози, при вас спокойният и комфортен период ще бъде заменен от по-динамичен и бурен през август. Този месец е подходящ за неща, които изискват нестандартен творчески подход. Меркурий ще формира опозиция с Плутон и Сатурн в началото на август и ще предизвика много недоразумения и напрежение в отношенията с бизнес партньорите ви. Може да прекратите някое сътрудничество. Слънчевата квадратура с Уран ви предупреждава да не се захващате с рискован бизнес и да не вземате заеми.

Слънцето и Меркурий ще направят тригон с Марс през втората половина на август, което ще ви даде възможност да завършите и да компенсирате всичко, което е било забавено от важните и приоритетни работни задачи. Ще имате голяма мотивация и много енергия, а също така ще покажете, че сте способни да управлявате и вземате правилни и ефективни решения.

Ще се почувствате емоционално потиснати понякога и ще предпочитате да сте сами за известно време. Няма да ви е лесно да контролирате емоциите, всяко малко нещо лесно може да ви извади от обичайния ритъм на живот. В общуването с другите бъдете тактични и спокойни, в противен случай ще възникне конфликт. Определено трябва да се отървете от някои предразсъдъци и стари нагласи.
Имате нужда от някой, който да ви насърчава. Марс ще ви дава увереност и амбиция, но вие постоянно ще се връщате към нещо и ще го коригирате.

Козирогът трябва да държи всичко под контрол и когато контролът му се изплъзне, можете да имате усещането, че всичко се разпада. Това разбира се, няма да ви попречи да поставите всичко на нова основа и амбициозно да се стремите към максимални резултати. Хората с по-слаба воля ще имат пречки и забавяне към целта, която са си поставили за себе си.

Имунитетът ви ще бъде слаб през първата десетдневка на август. Ще се уморявате лесно и би било добре да избягвате прекомерните усилия. Давайте си повече почивка. Ще бъдете предразположени към болки в гърба и коляното, аритмия. От средата на месеца здравето ви ще се подобри.

Опозицията на Меркурий, преминаващ през вашето поле на любовта и партньорството с Плутон и Сатурн във вашия знак, ще ви донесе забележимо охлаждане във връзката ви с любимия човек. Ще имате противоположни мнения относно важни неща във вашата връзка. Ще сте подозрителни и склонни да обвинявате партньора си, че е нечестен с вас. Той (или тя ) може да е склонен да се меси в някои неща, които ще предизвикат съпротива и негодувание у вас. Избягвайте да бъдете безкомпромисни, неотстъпчиви и твърде взискателни.

Хората, които ви изпращат сигнали, че ви харесват, няма да ви харесат на вас. Все пак някой през втората половина на месеца ще успее да събуди страстите ви и да се породи привличане. Това се отнася предимно за свободните представители на знака.

Четете още: Стрелци - нова влудяваща любов ви очаква през август