Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Стрелци - нова влудяваща любов ви очаква през август

Стрелци, за вас август ще е динамичен месец, пълен със събития. Стрелците са весели и гледат на живота с вяра в по-добрите дни.

Меркурий е в опозиция срещу Плутон и Сатурн в началото на август. Ще се сблъскате с трудности в областта на финансите. Избягвайте нови инвестиции, също така заеми, защото това би ви донесло възможността за по-големи загуби. Марс ще направи квадратура с Юпитер на 4 август, което допълнително ви предупреждава да не влизате в рискован бизнес и инвестиции, защото това може да ви причини щети и сериозни загуби. Вероятно трябва да преминете през определена криза и да повторите някои уроци. Сатурн ви ограничава, а Уран ви принуждава да се променяте. Може да се наложи да промените старите схеми, които следвате.

Слънцето и Меркурий ще направят тригон с Марс през втората десетдневка на август и ще ви дадат своята подкрепа. Ще трябва да се адаптирате към обстоятелства и условия, които не дават възможност за растеж и разширяване, но в определени дейности има възможност за напредък, особено ако идеите ви са оригинални и необичайни.

Квадратурата на Марс (в V дом) с Плутон и Сатурн ще ви накара да се чувствате често неудовлетворени. По същество винаги излъчвате добра воля, ентусиазъм и оптимизъм. Следователно няма неща, които могат да ви повлияят негативно за дълго време. Винаги имате опция за резервен план, особено сега.

Въпреки че здравето ви ще бъде до голяма степен стабилно, ще бъдете по-податливи на стресови обстоятелства, което ще отслаби леко имунитета ви. Необходимо е всеки ден да отделяте повече време за релаксация. Използвайте свободното си време, за да се движите колкото е възможно повече, по възможност сред природата и на чист въздух. Ще ви помогне да възвърнете енергийния си баланс и умствената сила.

Опозицията на Меркурий с Плутон и Сатурн в началото на месеца ще предизвика разстояние между вас и партньора ви, както и разногласия и дори кавги по отношение на инвестирането и управлението на съвместни финанси. Ще имате противоположни мнения по много общи теми. Опитайте се да намерите взаимно приемливи решения, за да облекчите напрежението.

Втората половина на август ще ви донесе повече мотивация и идеи как да подобрите отношенията си с любимия човек. Ще се насладите на кратки пътувания. Време е да помислите какво наистина иска сърцето ви! Слушайте себе си и ще намерите силата, която ви е необходима, за да изградите хармонични отношения.

За свободните представители на знака се препоръчва да бъдат по-активни и по-често да посещават обществени мероприятия. В средата на август може да срещнете специален човек на случайно място, може дори във фитнес залата или другаде.

Четете още: Скорпиони, през август срещате любовта!