Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Козирози, април ви носи положителни промени и добри възможности

Скъпи Козирози, месецът, който основно ще ви донесе много положителни промени, е този, който започва сега и ще ви направи още по-оптимистични за бъдещето. Съчетайте приятното с полезното и пожертвайте малко пари за саморазвитие.

Силите на Марс трябва да бъдат насочени в правилна посока, за да не преминат в агресия. Марс, който ви влияе от срещуположния ви знак, засилва борбеността и агресивността ви и затова ще изпитвате нужда да отстоявате мнението си. Проявявайте самоконтрол. Опитайте се да овладеете емоциите си, защото само човек, който изглежда разумен и уравновесен, ще постигне истински успех в комуникацията.

Ще имате добри възможности, които ще се окажат полезни в бъдеще, ако бъдат своевременно грабнати и използвани. Този месец ще имате повече работа, отколкото можете да поемете. Внимавайте за колеги, които не искат да действат екипно и не се държат колегиално. Отделете време и за почивка, работата ще почака. Ако си починете добре, ще откриете, че вие и работата ви върви по-добре и умът ви е отворен за нови идеи. Но не казвайте на никого за тези ваши идеи.

Месецът изисква от вас да нарушите ограничаващите вярвания, които могат да попречат на развитието ви. Ситуация от миналото се връща с намерението да бъде разрешена веднъж завинаги. Сатурн, който премина в знака Риби, сега (и през следващите около три години продължава) ще ви отправи предизвикателства и подтикне да "пресеете през сито" отношенията си с хората от близкото ви обкръжение. Те могат да включват връзки с братя и сестри, братовчеди и други близки роднини, дори връзки със съседи!

Вероятно това време ще ви направи по-интровертни и ще чувствате, че не искате много да общувате, защото най-вероятно ще смятате, че хората, с които говорите, не могат да ви разберат.

Ще намерите някакво приемливо решение във вашите взаимоотношения. Опитайте се да угодите повече на партньора си, но ако нещо не ви харесва, поправете го. Вашият любовен живот може да се ободри. В съществуващите отношения може да има много хармония между вас.

Четете още: Скъпи Стрелци, обърнете повече внимание на личния си живот през април