Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Козирози, декември ви носи неподозирани шансове и върховни успехи

Скъпи Козирози, през декември очаквайте някои интересни развития. Оттук нататък се очакват значителни промени. Новата година отваря още по-невероятни възможности за вас, важно е само да се подготвите за тях правилно.

През този месец звездите препоръчват да си направите равносметка и да се завършат всички текущи дела. Може да има моменти, в които ще се чувствате неудобно, но така ще можете да видите как животът ви се променя и развива и да предприемете следващата стъпка. Ще направите всичко необходимо, за да стигнете до върха.

Условията са благоприятни за вас и вие ще откриете уникален начин да постигнете напредък. Най-накрая ще успеете да избегнете стагнацията. Оптимизмът ще ви помогне да постигнете желаните резултати. Отворени сте и за нови теми, които могат да имат положителен ефект както в професионален, така и в частен план.

През първата половина на месеца работната среда ще бъде напрегната, трябва да решите текущите въпроси. Ще срещнете някои трудности в общуването и себеизразяването. Може дори да има психическо напрежение.

Краят на месеца не е подходящ за смяна на работни места или намиране на източници на допълнителен доход. Финансовото състояние ще бъде стабилно, не се очакват специални печалби. Трябва да се грижите добре за финансите си до средата на декември, Меркурий ще ви накара да харчите ненужно и също може да се сблъскате с някои неочаквани разходи.

По въпросите на любовта не всичко е толкова просто. Може да отправяте прекомерни изисквания към хората, които обичате, и това от своя страна да предизвика разногласия. Чувствата ви на ревност могат да предизвикат скандал.

През декември Венера е щедра към вас: вие сте обичани, вие сте обожавани, на вас се възхищават. Интересните срещи осигуряват растеж в приятелския кръг! Вашият личен живот навлиза в период на еволюция и промяна. Ще можете да изпитате нови ситуации, които може би сте търсили от дълго време. Вероятно ще се запознаете с нови хора, ще експериментирате с нова връзка или ще развиете съществуващата си. Използвайте добре времето си и резултатите ще ви задоволят.

Четете още: Стрелци, ще постигнете всички важни цели през декември