Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Лъвове, очакват ви дни с голямо напрежение и конфликти

Скъпи Лъвове, през ноември настоящото планетарно влияние върху вашия знак носи период на хаос, но и разрешаване на несъответствията. Пригответе се за нови предизвикателства. Ще трябва да се адаптирате към ситуациите, които са пряк резултат от вашите минали действия. Ще има дни, в които ще почувствате по-голямо напрежение и задълженията може да са по-сложни за вас.

Ако имате възможност, най-добре ще е да не вземате важно решение през този период. Вече сте затрупани със задължения, не добавяйте нови и не затруднявайте себе си.

Сътрудничеството с другите ще ви помогне да постигнете целите си. Ще има конфликт между професионални интереси и семейни проблеми. Отношенията ви с някои членове на семейството или колеги вероятно ще претърпят известен смут. Трябва да балансирате нещата и да успеете да проявите еднакво внимание и в двете области, справяйки се с различните проблеми, които ще възникнат. През този месец обаче със сигурност усещате, че не е време за големи промени.

През този месец има вероятност да хванете всяка болест в зародиш. Ето защо е изключително важно да наблюдавате тялото си и да си обърнете специално внимание. Планетните движения във вашия знак показват определени усложнения, които ще засегнат главно вътрешните ви органи.

В любовния ви живот планетите ще ви благоприятстват с положително настроение и ще ви дадат перспектива да намерите любов или да съживите забравени чувства. Обърнете достатъчно внимание на партньора си. Не забравяйте да го ласкаете. Бъдете този/тази, който ще има повече самоконтрол и ще избягва по-големи конфликти. Внесете малко безгрижие в ежедневието, нужна е релаксация. Ако сте необвързани, пригответе се за нова възможност. Този месец ще ви даде шанс да започнете нова връзка.

Четете още: Проверете кой е символът на душата ви според месеца, през който сте родени