Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Любов, нови запознанства и повишение в работата очакват Девите през декември

Скъпи Деви, през декември ще се съсредоточите най-вече върху вътрешните проблеми. Професионалните ви стремежи са на второ място след други, по-важни неща. Ще трябва да се справите предимно с вътрешните си нужди, както и с тези, свързани със семейството ви. Ще осъзнаете колко е важно да правите неща, които ви доставят удоволствие и емоционално удовлетворение.

Ако планирате да се борите за по-добра позиция в службата и търсите повишение, сега е подходящ момент, звездите са на ваша страна. Ще се чувствате уверени, докато вървите към целите си, но и ще разчитате все повече на хората около вас, тъй като ще имате нужда от тяхната подкрепа, за да постигнете тези цели.

Могат да се появят творчески проекти и да започнете свои собствени начинания. Ще търсите нови възможности да покажете уменията си. Това е добър момент да изучавате нещо или да преподавате на други. Тези, които работят в спекулативния бизнес, трябва да бъдат много пресметливи и предпазливи, защото Венера може да ви направи невнимателни и това може да създаде проблеми. Ще имате внезапни срещи или непланирано пътуване през месеца.

Отслабеният запас от жизнена енергия може да ви направи по-инертни, емоционално нестабилни на моменти. Отслабеният биопотенциал може да повлияе на способността ви да се концентрирате, което може да доведе до грешки в работата, при обработка с документи, а също и да провокира опасни ситуации по пътищата. Втората десетдневка ще е по-натоварен период за мнозина от вас.

Този месец като цяло ще бъде положителен за вашия любовен живот. Харизмата ви, благодарение на Венера, която преминава през вашия пети дом, е просто огромна. Ще бъдете привлекателни и няма да останете незабелязани от хората около вас. Това ще ви помогне да завържете нови запознанства. Вдъхновявате други хора и скоро някой може сериозно да се влюби във вас.

Това ще бъде период с много флиртове, но и по-креативен период за вас с повече възможности за забавление и радост. Обвързаните и семейните Деви също ги очаква спокоен период в любовта. Ще прекарате хубави мигове с партньорите си.

Четете още: Лъвове, декември ви носи нова любов и вълнуващи емоции!